tennarit

Koulutukset

Isoskoulutus

Tuntuiko ripari omalta jutulta? Oliko leirielämässä vaan sitä jotain? Hae mukaan isoskoulutukseen! Kokonaisuudessaan vuoden mittaisessa koulutuksessa opit isostoiminnan salat, samalla kun uskonelämäsi vahvistuu, tapaat uusia ihmisiä ja osallistut moneen mukavaan ja kehittävään toimintaan. Lisäksi opit vastuunkantamista ja ohjaustaitoja, sillä isosella on leireillä todella tärkeä rooli. Koulutuksen suoritettuasi saat isostodistuksen ja olet oikeutettu toimimaan isosena ripareilla ja varhaisnuorten leireillä. Tule mukaan, sinua tarvitaan!

Isoskoulutus 1 14.-15.9.2019 Päiväkummussa

Isoskoulutus 2 1.-3.11.2018 Päiväkummussa

Isoskoulutus 3 Toteutetaan viikonloppuopetuksena Kelhällä alkuvuodesta 2020

Isoskoulutus 4 20.-22.3.2020

Jatkoisoskoulutus

Oletko jo käynyt isoskoulutuksen ja toiminut isosena leirillä, mutta haluaisit kehittää itseäsi edelleen? Jatkoisoskoulutus on siis sinua varten! Koulutuksessa sekä kertaat oppimaasi vanhaa, että saat uusia lisävirikkeitä leireille. Koulutus antaa sinulle mahdollisuuden toimia leirin ISOna, eli kokeneempana isosena

Jatkoisoskoulutus 1 27.-28.9. Kelhällä

Jatkoisoskoulutus 2 20.-22.3.2020

Kerhonohjaajakoulutus

Kerhonohjaajakoulutuksessa saat valmiuksia toimia kerhonohjaajana seurakunnan järjestämissä kerhoissa. Seurakunnallamme on monipuolinen kerhotarjonta, aina liikunnasta kokkailuun, joten voit valita ohjattavaksesi itseäsi kiinnostavan kerhon. Kerhonohjaamisesta maksetaan myös pientä palkkaa.

Koulutus koostuu yhdestä päivästä syksyllä, toisesta päivästä keväällä, sekä välitehtävästä, joka tulee suorittaa näiden kahden tapaamiskerran välissä.

Kerhonohjaajakoulutus 1 syksyllä 2019, tarkempi ajankohta sovitaan myöhemmin

Kerhonohjaajakoulutus 2 keväällä 2020, tarkempi ajankohta sovitaan myöhemmin