tennarit

Koulutukset

Isoskoulutus

Tuntuiko ripari omalta jutulta? Oliko leirielämässä vaan sitä jotain? Hae mukaan isoskoulutukseen. Kokonaisuudessaan vuoden mittaisessa koulutuksessa opit isostoiminnan salat samalla kun uskonelämäsi vahvistuu.  Opit vastuunkantamista ja ohjaustaitoja, sillä isosella on leireillä todella tärkeä rooli. Koulutuksen suoritettuasi saat isostodistuksen ja olet oikeutettu toimimaan isosena ripareilla ja kouluikäisten leireillä. Tule mukaan, sinua tarvitaan!

Aikataulu 2021:

Kevään Isoskoulutus 4 siirtyy syksyyn 3.-5.9.2021 Särkisaaressa

Isoskoulutus 1 Särkisaari 18.-19.9.2021

Isoskoulutus 2 Särkisaari 26.-28.11.2021

Lisätietoa näistä : Jaanalta

Jatkoisoskoulutus

Oletko jo käynyt isoskoulutuksen ja toiminut isosena leirillä, mutta haluaisit kehittää itseäsi edelleen? Jatkoisoskoulutus on siis sinua varten! Koulutuksessa sekä kertaat oppimaasi vanhaa, että saat uusia lisävirikkeitä leireille. Koulutus antaa sinulle mahdollisuuden toimia leirin ISOna eli kokeneempana isosena.

Jatkoisoskoulutus ensimmäinen osa 1.-2.10. Kelhällä

Kerhonohjaajakoulutus

Kerhonohjaajakoulutuksessa saat valmiuksia toimia kerhonohjaajana seurakunnan järjestämissä kerhoissa. Seurakunnallamme on monipuolinen kerhotarjonta, aina liikunnasta kokkailuun, joten voit valita ohjattavaksesi itseäsi kiinnostavan kerhon. Kerhonohjaamisesta maksetaan myös pientä palkkaa. Työhön voi päästä myös nopeasti, sillä lähes viikoittain etsitään sijaisia johonkin alueen kerhoista, kannattaa siis olla yhteydessä heti kun kiinnostus herää.

nuoria veisukirja kädessä