Joulurauhaa toivotamme laulaen Kauneimpia joululauluja kirkoissa sunnuntaina 15.12.

Joulumyyjäiset kokoaa vapaaehtoisia seurakuntakeskukselle samana pyhänä, 15.12.  Vapaaehtoisjoukkoon saa tulla myös paikanpäälle ilmoittautumalla!

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan toimimaan!

Jeesus sanoo: "Menkää ja tehkää..."  Hän siis kehoittaa meitä toimimaan evankeliumin leivämiseksi.

Lähetyspiiritoiminnassa saat olla ajanhermoilla siitä mitä nimikkolähettiemme arjessa maailmalla tapahtuu.

Työalalla on monta pientä ja suurta tehtävää jossa voit olla avuksi, mm.

Lähettikirjeiden tulostamista ja lajittelua.

Tilaisuuksiin apukäsiksi.

Lähetyspiirikerran toteutukseen.

Torikahvioissa, Jämsässä ja Kuorevedellä on monenlaista tehtävää. Kurkkaa vapaaehtoistyön sivuilta tai ota suora yhteys lähetyssihteeriin.

Koskenpään seurakuntaparkin vapaaehtoiseksi.

Nuorteniltaan, mukaan lähetysillan toteutukseen.

Rahankeräyslippaan kanssa liikkeelle tarvittaessa, maailmalla tapahtuvien katastrofi-tilanteiden helpottamiseksi.

Tule toimimaan lähetystyön hyväksi seurakunnan toiminnan myötä!

Lahjoita alta  lähetystyölle tai kehitysyhteistyölle, kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta.