Kesäkauden tilaisuudet on alkukesän puolelta peruttu.

Torikahviot Jämsän ja Hallin toreilla on kiinni kesä-heinäkuun. Elokuun mahdollisia torikahviloita mietitään hallituksen ohjeiden mukaisesti.

Tällä tieota on syksylle tiedossa Rovastikunnallinen lähetyspyhä, Laukaassa, 15. marraskuuta.

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan toimimaan!

Jeesus sanoo: "Menkää ja tehkää..."  Hän siis kehoittaa meitä toimimaan evankeliumin leivämiseksi.

Lähetyspiiritoiminnassa saat olla ajanhermoilla siitä mitä nimikkolähettiemme arjessa maailmalla tapahtuu.

Työalalla on monta pientä ja suurta tehtävää jossa voit olla avuksi, mm.

Esirukoilijana.

Tilaisuuksiin apukäsiksi.

Lähetyspiirikerran toteutukseen.

Torikahvioissa, Jämsässä ja Kuorevedellä on monenlaista tehtävää. Kurkkaa vapaaehtoistyön sivuilta tai ota suora yhteys lähetyssihteeriin.

Koskenpään seurakuntaparkin vapaaehtoiseksi.

Nuorteniltaan, mukaan lähetysillan toteutukseen.

Rahankeräyslippaan kanssa liikkeelle tarvittaessa, maailmalla tapahtuvien katastrofi-tilanteiden helpottamiseksi.

Tule toimimaan lähetystyön hyväksi seurakunnan toiminnan myötä!

Lahjoita alta  lähetystyölle tai kehitysyhteistyölle, kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta.