Lähetys toimii rukouksessa ja Jumalan tahdossa. Voit olla siinä mukana nytkin.

Lähetystyön torikahviot aukeavat taas kesäksi. Tuletko vapaaehtoiseksi?

Lauantaina Jämsän Akuliinan torille, alkaen 11. kesäkuuta, jatkuen 11. syyskuuta saakka   tai   tiistaina Kuoreveden, Hallin Jannen torille, alkaen 8. kesäkuuta, jatkuen 10. elokuuta saakka.

Ota yhteys lähetyssihteeri Mari Vainio, p. 040 8050 033

Tervetuloa mukaan toimimaan!

Jeesus sanoo: "Menkää ja tehkää..."  Hän siis kehoittaa meitä toimimaan evankeliumin leivämiseksi.

Lähetyspiiritoiminnassa saat olla ajanhermoilla siitä mitä nimikkolähettiemme arjessa maailmalla tapahtuu.

Työalalla on monta pientä ja suurta tehtävää jossa voit olla avuksi, mm.

Esirukoilijana.

Tilaisuuksiin apukäsiksi.

Lähetyspiirikerran toteutukseen.

Torikahvioissa, Jämsässä ja Kuorevedellä on monenlaista tehtävää. Kurkkaa vapaaehtoistyön sivuilta tai ota suora yhteys lähetyssihteeriin.

Koskenpään seurakuntaparkin vapaaehtoiseksi.

Nuorteniltaan, mukaan lähetysillan toteutukseen.

Rahankeräyslippaan kanssa liikkeelle tarvittaessa, maailmalla tapahtuvien katastrofi-tilanteiden helpottamiseksi.

Tule toimimaan lähetystyön hyväksi seurakunnan toiminnan myötä!

YouTube-video

Lahjoita alta  lähetystyölle tai kehitysyhteistyölle, kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta.