Kesäkautta suunnitellaan.

Haluaisitko lähteä lähetyssihteerin  kyydissä:

* SPS koulutuspäivään Vaajakoskelle 13. maaliskuuta? Jos, niin soita lähetyssihteerille 9.3. mennessä, puh. 040-8050 033.

*  SLS Lähetysjuhlille Lahteen, 22.-24. toukokuuta. Jos, niin ota ajoissa yhteyttä!

* Muiden lähetysjärjestöjen kesäpäiville:

..toukokuussa Pipliaseura, Medialähetysjärjestö,

..kesäkuussa Kylväjä ja evankeliumiyhdistys,

..heinäkuussa Kansanlähetys.

Kesäkautena Torikahviot toteutuvat Jämsän ja Hallin toreilla.

Syksylle tiedossa on Rovastikunnallinen lähetyspyhä, Laukaassa, 15. marraskuuta.

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan toimimaan!

Jeesus sanoo: "Menkää ja tehkää..."  Hän siis kehoittaa meitä toimimaan evankeliumin leivämiseksi.

Lähetyspiiritoiminnassa saat olla ajanhermoilla siitä mitä nimikkolähettiemme arjessa maailmalla tapahtuu.

Työalalla on monta pientä ja suurta tehtävää jossa voit olla avuksi, mm.

Lähettikirjeiden tulostamista ja lajittelua.

Tilaisuuksiin apukäsiksi.

Lähetyspiirikerran toteutukseen.

Torikahvioissa, Jämsässä ja Kuorevedellä on monenlaista tehtävää. Kurkkaa vapaaehtoistyön sivuilta tai ota suora yhteys lähetyssihteeriin.

Koskenpään seurakuntaparkin vapaaehtoiseksi.

Nuorteniltaan, mukaan lähetysillan toteutukseen.

Rahankeräyslippaan kanssa liikkeelle tarvittaessa, maailmalla tapahtuvien katastrofi-tilanteiden helpottamiseksi.

Tule toimimaan lähetystyön hyväksi seurakunnan toiminnan myötä!

Lahjoita alta  lähetystyölle tai kehitysyhteistyölle, kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta.