Torikahvioiden vapaaehtoispaikat jaossa!

Kesän torikahviot lähetystyön hyväksi alkavat Jämsässä kesäkuun 16. päivä lauantaina  ja Hallissa kesäkuun 5. päivä tiistaina.

Torikahvioita loppukesästä Jämsässä:

heinäkuussa  28.päivä

elokuussa  4.päivä,  -- ,  18.päivä,  25.päivä

syyskuussa  1.päivä,  8.päivä,  15.päivä

Seurakunnan vapaaehtoispankin sivuilla Jämsän alueen vapaaehtoispaikat jaossa. Käy kurkkaamassa tai ota yhteys lähetyssihteeri Mari Vainio, 040 8050 033.

Torikahvioita loppukesästä Hallissa joka tiistai 21. elokuuta asti.

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan toimimaan!

Jeesus sanoo: "Menkää ja tehkää..."  Hän siis kehoittaa meitä toimimaan evankeliumin leivämiseksi.

Lähetyspiiritoiminnassa saat olla ajanhermoilla siitä mitä nimikkolähettiemme arjessa maailmalla tapahtuu.

Työalalla on monta pientä ja suurta tehtävää jossa voit olla avuksi, mm.

Lähettikirjeiden tulostamista ja lajittelua.

Tilaisuuksiin apukäsiksi.

Lähetyspiirikerran toteutukseen.

Torikahvioissa, Jämsässä ja Kuorevedellä on monenlaista tehtävää. Kurkkaa vapaaehtoistyön sivuilta tai ota suora yhteys lähetyssihteeriin.

Koskenpään seurakuntaparkin vapaaehtoiseksi.

Nuorteniltaan, mukaan lähetysillan toteutukseen.

Rahankeräyslippaan kanssa liikkeelle tarvittaessa, maailmalla tapahtuvien katastrofi-tilanteiden helpottamiseksi.

Tule toimimaan lähetystyön hyväksi seurakunnan toiminnan myötä!

Lahjoita alta  lähetystyölle tai kehitysyhteistyölle, kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta.