Kristitty on kutsuttu toimimaan

Lähetys toimii rukouksessa ja Jumalan tahdossa. Voit olla siinä mukana nytkin. Jumalan Pyhä Henki on ja toimii kanssamme ja keskuudessamme Jeesuksen lupauksen mukaisesti.

Kesän 2022 lähetystyön torikahviot Jämsän Äijän torilla lauantaisin. Tulisitko pystyttäjäksi, letun paistajaksi tai kahvin keittäjäksi?
Ota yhteys, Mari Vainio, lähetyssihteeri, p. 040 8050 033

Torikahvila pystytetään:
Kesäkuun 18.
Heinäkuun 2. ja 16.
Elokuun 6. ja 20.
Syyskuun 3.

Hallissa kesän torikahvilat kesä-, heinä- ja elokuussa aina tiistaisin.

Tervetuloa mukaan toimimaan!

Jeesus sanoo: "Menkää ja tehkää..."  Hän siis kehoittaa meitä toimimaan evankeliumin leivämiseksi.

Lähetyspiiritoiminnassa saat olla ajanhermoilla siitä mitä nimikkolähettiemme arjessa maailmalla tapahtuu.

Työalalla on monta pientä ja suurta tehtävää jossa voit olla avuksi, mm.

* Esirukoilijana.
* Tilaisuuksiin apukäsiksi.
* Lähetyspiirikerran toteutukseen.
* Torikahvioissa, Jämsässä ja Kuorevedellä on monenlaista tehtävää. Kurkkaa vapaaehtoistyön sivuilta tai ota suora yhteys lähetyssihteeriin.
* Koskenpään seurakuntaparkin vapaaehtoiseksi.
* Nuorteniltaan, mukaan lähetysillan toteutukseen.
* Rahankeräyslippaan kanssa liikkeelle tarvittaessa, maailmalla tapahtuvien katastrofi-tilanteiden helpottamiseksi.

Tule toimimaan lähetystyön hyväksi seurakunnan toiminnan myötä!

Lahjoita alta  lähetystyölle tai kehitysyhteistyölle, kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta.