Kolumbialainen tyttö kuva Meeri Koutaniemi

Lähetys- ja avustustyö

Lähetyspiirit

Jämsän seurakunnassa toimii useita lähetyspiirejä eri puolilla seurakuntaa, useimmat vapaaehtoisvoimin. Eri piireillä on erilaiset tavat kokoontua yhteen. Joissakin kokoonnutaan kodeissa, joissakin seurakunnan tiloissa. Lähetyspiiri toimintaan saa vapaasti tulla mukaan myös vain tutustumaan.

Lähetyspiireissä käsitellään ajankohtaisia aiheita, rukoillaan, ammennetaan Raamatun Sanaa ja luetaan nimikkoläheteiltä tulleita kirjeitä. On myös piiri jossa tehdään käsitöitä ja toinen jossa on kutsuttuna vierailija.

Lue lisää seurakuntamme lähetystyöstä ja nimikkoläheteistä.

Lähetyspiirit kokoontuvat
säännöllisesti:  (kesätaukoa lukuun ottamatta)

Halli, lähetysilta kerran kuukaudessa parillisella viikolla keskiviikkona, seurakuntatalolla.   Syyskausi 21.8.19 alkaen.

Hanna piiri, parittomilla viikoilla maanantaina, Kustaankodossa.  Syyskausi 23.9. 19 alkaen.

Japani-Kenia piiri, parillisilla viikoilla maanantaina, Kustaankodossa.  Syyskausi 16.9. 19 alkaen.

Kaipolan lähetyspiiri, kerran kuukaudessa, parillisilla viikoilla maanantaina. Kokoontuu joko Kustaankodossa tai yksityiskodeissa.  Syyskausi 16.9.19 alkaen.

Jämsänkosken lähetyspiiri, parittomilla viikoilla tiistaina, kodeissa tai seurakuntatalolla. Kevätkausi päättyy 7.5.  Syyskausi 10.9. alkaen.

Kustaankodon lähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa,  parillisilla viikoilla tiistaina. Kokoontuu Kustaankodossa.  Syyskausi 3.9. 19 alkaen.

Seppolan lähetyspiiri, kerran kuukaudessa Torstaituokiolaisten kanssa.

Kylien lähetyspiirien kokoontumisajat näet seurakuntailmoituksista:

Hopsun lähetyspiiri

Juokslahden lähetyspiiri

Partalan lähetyspiiri

Tyryn lähetyspiiri

Vaherin lähetyspiiri

Katso tarkemmin kaikkien lähetyspiirien kokoontumispaikat ja ajat seurakuntailmoituksista.

lähetyspiirissä kudottuja sukkia lähetystyön hyväksi

lähetyssihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut