Ilmoittautumiset

Tällä sivulla on listattuna ja esiteltynä kaikki toimintaan ilmoittautumiset. Jotkut ilmoittautumiset (kuten isos-ja kerhonohjaajajkoulutus) tapahtuvat suoraan ohjaajille, mutta niistä mainostetaan erikseen.

Isoshaut:

Hiihtolomalla järjestettävälle rippileirille ja sen tutustumispäivään haetaan isosia. Hakuaika on 2.11.-4.12.2018. Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta.

Keväällä järjestetään kaikille kesän rippileireille omat tutustumispäivät, ja näille tarvitsemme isosia. Hakuaika on 2.11.-4.12. Suosittelemme hakemaan useammalle tutustumispäivälle. Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta.

Muuta:

Olisitko sinä Jämsän seurakunnan ensimmäinen Seurissomettaja? Seurissomettaja tuottaa sisältöä seurakuntanuorten sosiaalisen median kanaviin. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi tämän linkin kautta. Hakuaika on 2.11.-4.12..

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajilta. Tervetuloa mukaan!