Ilmoittautumiset

Tällä sivulla on listattuna ja esiteltynä kaikki toimintaan ilmoittautumiset. Jotkut ilmoittautumiset (kuten kerhonohjaajakoulutus) tapahtuvat suoraan ohjaajille, mutta niistä mainostetaan erikseen.

Koulutukset:

• Kevään isoskoulutus 3-päivä on Oriveden keikka perjantai iltana 20.3.2020 (Park7 ja Juhani Tikkanen)  ja  Jämsän seurakuntakeskuksessa lauantaipäivä 21.3.2020 . Ilmoittautuminen alkaa lähempänä.

• Kevään isoskoulutus 4 järjestetään Särkisaaressa 1.-3.5.2020. Ilmoittautuminen alkaa lähempänä.

• Kevään Jatkoisoskoulutus 2 järjestetään Särkisaaren leirikeskuksessa,isoskurssi 4:sen kanssa 1.-3.5.2020 . Ilmoittautuminen alkaa lähempänä.

Isoshaut:

• Keväällä 2020 alkavat kesän rippileirien tutustumispäivät, jonne tarvitsemme isosia mukaan. Ilmoittaudu tämän linkin kautta. Talvileirille ja päiväriparille on omat hakunsa.
  • Keväällä 2020 järjestetään Talviripari Morvassa. Isoseksi voi hakea tämän linkin kautta.
  • keväällä 2020 järjestetään Päiväripari Jämsänkosken kirkolla. Isoseksi voit hakea tämän linkin kautta.

Leirit ja retket:

• Uusi Alku tapahtuma Lempäälässä 4.1.2020, Hinta 15e..Ilmoittaudu tämän linkin kautta

Muuta:

• Kiinnostaako piirtäminen, maalaaminen tai valokuvaus? Jatkuvasti meneillään oleva Seuriskuvittaja-projekti kaipaa uusia ideoita, visioita ja toteutuksia. Jos kiinnostuit, niin projektiin voi hakea mukaan tämän linkin kautta.

• Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube? Pysyykö kännykkä hyppysissä ja somemaailma on sinulle kuin toinen koti? Kiinnostaisiko alkaa tuottamaan sisältöä erilaisiin sosiaalisen median kanaviin? Jos vastasit kyllä, niin Seurissomettaja-projekti on silloin juuri sinulle! Projektiin otetaan mukaan rajattu määrä väkeä, joten pistä hakemus tämän linkin kautta.

• Asutko Länkipohjassa ja tarvitsisit kyydin kotiin Kuoreveden nuortenillan jälkeen? Kyydin saamiseksi ota yhteyttä Antti Närhiin ja täytä lomake tämän linkin kautta.

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajilta. Tervetuloa mukaan!