Ilmoittautumiset

 

Tällä sivulla on listattuna ja esiteltynä kaikki toimintaan ilmoittautumiset. Jotkut ilmoittautumiset (kuten kerhonohjaajakoulutus) tapahtuvat suoraan ohjaajille, mutta niistä mainostetaan erikseen.

Koulutukset:

Syksyn isoskoulutus 1-leiri järjestetään tänä vuonna Päiväkummun leirikeskuksessa. Mukaan pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen tämän linkin kautta.

 

Syksyn Jatkoisoskoulutus 1 järjestetään kelhällä. Mukaan pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen tämän linkin kautta.

Isoshaut: 

Tällä hetkellä ei ole käynnissä isoshakua :(

Leirit ja retket:

Syksyn Maata Näkyvissä -festarit on tänä vuonna 15.-17.11., ja ilmoittautuminen Jämsän seurakunnan reissuun alkaa täällä 25.9.

Muuta:

Kiinnostaako piirtäminen, maalaaminen tai valokuvaus? Jatkuvasti meneillään oleva Seuriskuvittaja-projekti kaipaa uusia ideoita, visioita ja toteutuksia. Jos kiinnostuit, niin projektiin voi hakea mukaan tämän linkin kautta.

 

Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube? Pysyykö kännykkä hyppysissä ja somemaailma on sinulle kuin toinen koti? Kiinnostaisiko alkaa tuottamaan sisältöä erilaisiin sosiaalisen median kanaviin? Jos vastasit kyllä, niin Seurissomettaja-projekti on silloin juuri sinulle! Projektiin otetaan mukaan rajattu määrä väkeä, joten pistä hakemus tämän linkin kautta.

 

 

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajilta. Tervetuloa mukaan!