Ilmoittautumiset

Isoshaku:

  • Talvirippileirin isoshaku on käynnissä 1.-12.12.2021. Tarkemmat tiedot ilmoittautumislomakkeessa. Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta.

Yövalvojahaku:

  • Talvirippileirille haetaan yövalvojaa. Leiri pidetään 26.2.-5.3.2022. Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta.

Retket:

Tällä hetkellä ei retkiä tiedossa.

Muuta:

  • Jämsän seurakunnan Streamteam etsii innokkaita ihmisiä mukaan tuotantotiimiinsä. Jos sinua kiinnostaa streamaus, videoiden teko ja editointi, äänitys ja miksaus, niin tule mukaan. Koulutamme jäsenet erilaisiin tehtäviin, ja jos osaat enemmän kuin me, niin saat opettaa meitä :) Tiimiimme voit hakea tämän linkin kautta.

 

  • Kiinnostaako piirtäminen, maalaaminen tai valokuvaus? Jatkuvasti meneillään oleva Seuriskuvittaja-projekti kaipaa uusia ideoita, visioita ja toteutuksia. Jos kiinnostuit, niin projektiin voi hakea mukaan tämän linkin kautta.

 

  • Facebook, Instagram, Snapchat? Pysyykö kännykkä hyppysissä ja somemaailma on sinulle kuin toinen koti? Kiinnostaisiko alkaa tuottamaan sisältöä erilaisiin sosiaalisen median kanaviin? Jos vastasit kyllä, niin Seurissomettaja-projekti on silloin juuri sinulle! Projektiin otetaan mukaan rajattu määrä väkeä, joten pistä hakemus tämän linkin kautta.

 

  • Asutko Länkipohjassa ja tarvitsisit kyydin kotiin Kuoreveden nuortenillan jälkeen? Kyydin saamiseksi ota yhteyttä Antti Närhiin ja täytä lomake tämän linkin kautta.

 

 

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajilta. Odottaen Sinua mukaan!