Ilmoittautumiset

Tällä sivulla on listattuna ja esiteltynä kaikki toimintaan ilmoittautumiset. Jotkut ilmoittautumiset (kuten isos-ja kerhonohjaajajkoulutus) tapahtuvat suoraan ohjaajille, mutta niistä mainostetaan erikseen.

Isoshaut:

Tällä hetkellä meillä ei ole isoshakuja käynnissä :(

Muuta:

Olisitko sinä Jämsän seurakunnan ensimmäinen Seurissomettaja? Seurissomettaja tuottaa sisältöä seurakuntanuorten sosiaalisen median kanaviin. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi tämän linkin kautta. Hakuaika on 2.11.-4.12..

Keväällä 2019 toteutamme Seuriskuvittaja -projektin. Kokoamme ryhmän suunnittelemaan ja toteuttamaan kokonaisuuden kuvituskuvia esim. tulevaa isosvihkoa varten. Jos sinulla pysyy kynä kädessä paremmin kuin paikallisilla nuorisotyönohjaajilla, niin Jätäppä hakemuksesi tämän linkin kautta. Hakuaika on 15.11.-16.12..

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajilta. Tervetuloa mukaan!