Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaari on Jämsän seurakunnan omistama leiri-ja kurssikeskus Päijänteen saarella. Kaikkiaan 17 hehtaarin kokoinen saari on sillalla yhdistetty mantereeseen.

Leirikeskuksen päärakennus on arkkitehti Antti Eskelisen suunnittelema ja se on valmistunut vuonna 1978. Majoitustilat ovat valmistuneet vuonna 1978, peruskorjaus ja laajennus on tehty vuosina 1998-1999. Rantasauna valmistui 1993. Saarikirkko valmistui 2001.

Särkisaari tarjoaa Päijänteen upeissa rantamaisemissa mahdollisuuden moniin eri tilaisuuksiin; edullisen ja rauhallisen yöpymispaikan ja tilat perhejuhlien viettoon. Mahdollisuuksia on juhla-ja kokoustilojen vuokraamisesta aina täysihoitoon saakka.

Tutustu Särkisaareen 360 virtuaalikierroksella.

Särkisaaren leirikeskuksen pelastussuunnitelman löydät tästä.

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot:

Arja Nieminen
Särkisaarentie 365
42100 Jämsä
arja.nieminen@evl.fi
0408050045

Leirikeskuksen pääsisäänkäynnin edessä terassi, jossa pöytiä ja tuoleja ja kasveja
Pääsisäänkäynnin terassialue