Kesän 2019 leirien ilmoittautumisaika on päättynyt. 

Päiväleireille on vielä paikkoja, voit kysellä niistä lisää Enilalta 0408050023

https://bit.ly/2TPGr21  Linkki jälki-ilmoittautumiseen avataan sovitusti tarpeen mukaan. 

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään lapsen nimi, yhteystiedot, syntymäaika, erityisruokavaliot sekä muut erityistä huomiota vaativat asiat sekä huoltajan yhteystiedot.

Leiriohjelma on soveltuvilta osin sama kaikilla leireillä, sillä ensisijaisesti tarjoamme yhtä leiripaikkaa/ lapsi. Poikkeustapauksissa voit aina olla yhteydessä Enilaan.

Vaikka ryhmä näyttäisi olevan täynnä, kannattaa ilmoittautua varasijalle, sillä ilmoittautumisissa yleensä tapahtuu muutoksia ennen leiriajankohtaa. Otamme varasijoilla oleviin yhteyttä heti jos paikkoja vapautuu. 

Ilmoittautuminen leirille on sitova ja leirimaksu lähetetään huoltajan sähköpostiin. Leirikirje tulee postitse hyvissä ajoin ennen leiriä. Seurakunnan diakoniatyö voi avustaa leirimaksuissa, jos taloudellinen tilanne on este leirille osallistumiseen. Näissä tapauksissa voi olla yhteydessä suoraan seurakunnan diakoneihin tai nuorisotyönohjaaja Elinaan. 

Lisätietoja voi kysellä nuorisotyönohjaaja Enila p. 040 8050023, elina.airaksinen@evl.fi

 

 

HUOM! Jos käytät Internet Explorer-selainta, ilmoittautumislomake aukeaa tyhjänä, päivitä sivu jotta voit syöttää lapsen tiedot.

Ota yhteyttä

Nuorisontyönohjaaja
Koivutie 7A
42300 Jämsänkoski

Kouluikäiset, Nuorisotyö