VARHAISNUORTEN KESÄLEIREILLE ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA 23.4. KLO 18

 

2009-2012 syntyneiden lasten ilmoittautuminen leireille tästä linkistä!

2005-2008 syntyneiden lasten ilmoittautuminen leireille tästä linkistä!

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään lapsen nimi, yhteystiedot, syntymäaika, erityisruokavaliot sekä muut erityistä huomiota vaativat asiat sekä huoltajan yhteystiedot.

Leiriohjelma on soveltuvilta osin sama kaikilla leireillä, sillä ensisijaisesti tarjoamme yhtä leiripaikkaa/ lapsi. Poikkeustapauksissa voit aina olla yhteydessä Enilaan 0408050023

Vaikka ryhmä näyttäisi olevan täynnä, kannattaa ilmoittautua varasijalle, sillä ilmoittautumisissa yleensä tapahtuu muutoksia ennen leiriajankohtaa. Otamme varasijoilla oleviin yhteyttä heti jos paikkoja vapautuu. 

Ilmoittautuminen leirille on sitova ja leirimaksu lähetetään huoltajan sähköpostiin. Leirikirje tulee postitse hyvissä ajoin ennen leiriä. Seurakunnan diakoniatyö voi avustaa leirimaksuissa, jos taloudellinen tilanne on este leirille osallistumiseen. Näissä tapauksissa voi olla yhteydessä suoraan seurakunnan diakoneihin tai nuorisotyönohjaaja Elinaan. 

Lisätietoja voi kysellä nuorisotyönohjaaja Enila p. 040 8050023, elina.airaksinen@evl.fi

 

 

HUOM! Jos käytät Internet Explorer-selainta, ilmoittautumislomake aukeaa tyhjänä, päivitä sivu jotta voit syöttää lapsen tiedot.

Perheiden leiripäivä 11.5. klo 10-15 Särkisaaren leirikeskuksessa.

Perheiden leiripäivään on tervetullut koko perhe. Ohjelmaa on jaettu sopivaksi eri ikäisille osallistujille. Leiripäivän aikana nautitaan yhteisestä lounaasta ja iltapäivällä kahvi- ja mehuhetkestä. Aikuisen ilmoittautujan ruokamaksun hinta on 10€, lapsille ruokailu on ilmainen. Yhden aikuisen ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittaa kaikki mukaan lähtevät lapset, mutta jokainen aikuinen ilmoitetaan omalla lomakkeella, sillä ruokailu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Leiripäivän ajaksi Särkisaareen pystytetään vaihtotori, jonne voi tuoda tullessaan pieneksi tai tarpeettomaksi käyneitä tarvikkeita (vaatteet, kengät, harrastusvälineet ym. pientavara) ja valita mukaansa jotain itselle tarpeellista. Raha ei vaihda omistajaa. 

Ilmoittaudu perheiden kevätleiripäivään täällä! (Ilmoittautumislomake aktivoituu 9.4. klo 9.00)

Lisätiedot leiripäivästä: Elina Airaksinen elina.airaksinen@evl.fi tai 0408050023

HUOM! Jos käytät Internet Explorer-selainta, ilmoittautumislomake aukeaa tyhjänä, päivitä sivu jotta voit syöttää lapsen tiedot.

 

Ota yhteyttä

Nuorisontyönohjaaja
Koivutie 7A
42300 Jämsänkoski

varhaisnuorisotyö