nuoria ruohikolla

Nuorille

Tervetuloa Jämsän seurakunnan nuorten sivuille!

Seurakunnassamme on aktiivista nuorten toimintaa. Täältä löydät tietoa toiminnasta kuten
nuortenilloista, leireistä, koulutuksista ja tapahtumista.

Voit etsiä itsellesi parhaiten sopivan alueen tai viikonpäivän alempana olevasta listauksesta.
Odottaen Sinua mukaan!

Kelhäspessu 7.5.

Esitetään tänä vuonna videoinnin kautta ja pääset katsomaan koko setin tämän linkin kautta.

Isosten siunaus 13.5. klo 10

Jumalanpalvelus streamataan meidän Youtube-kanavalle. Voit sitä ennen käydä jättämässä esirukouspyyntöjä tämän linkin kautta.

KESÄN 2021 ISOSHAKU RIPAREILLE JA LASTENLEIREILLE alkaa 20.4.klo.18.00 ja loppuu 9.5. klo 23.59.

seuraavan linkin kautta:

https://www.mvs.fi/srk/jamsakuorevesi/url/GyXhxhMQg1Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Toiminta poikkeusoloissa:
Korona-tilanteen vuoksi nuortenillat on toistaiseksi tauolla.

Vaikka tilojen ovet ovat kiinni, niin meidät tavoittaa kyllä verkosta. Varsinkin keskiviikkoisin klo 17-20 päivystämme VainJämsäJutut discord-kanavalla. Meidän kanssa voi tulla juttelemaan tai vaikka pelailemaan. Meidän vuorolla klo 18 pidetään Jämsän seurakunta-puhekanavalla hartaus, josta saa merkinnän riparikorttiin.

Kanavalle pääset alla olevan linkin kautta.

Tiistaina:
Gradian kahvipysäkki klo 11-12.15 ruokalan aulassa.
Nuortenilta Jämsänkosken nuortentilassa klo 18-20.
Moottoripaja Jämsänkoskella Höylätie 12  klo 16-18 (lisätietoja Eveltä).

Keskiviikkona:
Koulupäivystys Jämsänkosken yhtenäiskoululla klo 11.45-12.15.
Nuortenilta Kelhällä klo 18-20.

Torstaina:
Kahvipysäkki Kuoreveden seuriksen nuorisotilassa klo 14-17 parittomilla viikoilla.
Housebänd Kelhällä klo 16-17-30.

Perjantaina:
Nuortenilta Kelhällä klo 19-22.

Lauantaina:
Nuortenilta Jämsänkosken nuortentilassa klo 19-22 parittomilla viikoilla.
Moottoripaja Jämsänkoskella Höylätie 12, parillisilla viikoilla klo 14-16 ja parittomilla viikoilla klo 16-18.

Muuta:
Seurakunnan Facebooksivulle päivitetään myös paljon muuta materiaalia, joten kannattaa käydä tykkäämässä!

Snapchatissa voit lisätä @kntonarhi ja @nuoriso_eve

Kaikilla nuorisotyönohjaajilla on käytössä Whatsapp, lisäksi voit tietysti lähettää viestin, soittaa tai kirjoittaa sähköpostia. Älä jää yksin! Olemme töissä sinua varten. Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Nuorisotilat:
Jämsä: Kelhä (Kelhänkatu 15, 42100 Jämsä)
Kuorevesi: Kuoreveden seurakuntatalon yläkerran nuorisotila (Keskustie 23, 35600 Halli)
Länkipohja: Okran tila (Länkipohjantie 17, 35400 Längelmäki)
Jämsänkoski: Kirkon alakerran nuorisotila (Koivutie 7 A. 42300 Jämsänkoski)
Koskenpää: Seurakuntatalo (Petäjävedentie 5, 42440 Koskenpää)

Vapaaehtoiseksi kaivataan porukkaa

Kasvatuksen toimialan toimialajohtaja