kirjoja

KOULUIKÄISTEN KERHOT

1.-7.-LUOKKALAISILLE

KERHOIHIN VOIT ILMOITTAUTUA

19.8.2019 klo. 9:00 alkaen:

LIIKUNTAKERHOT:

Liikuntakerhossa pelataan pääsääntöisesti sählyä, mutta toiveiden mukaisesti kokeillaan välillä muitakin lajeja. Kerhon ikäjakauma on suuri, mutta osallistujien mukaan pyritään jakamaan kerholaiset sopivan kokoisiin joukkueisiin. Liikuntakerhossa voi lainata seurakunnan sählymailoja, mutta omat sisäkengät, suojalasit sekä juomapullo mukaan.

Ilmoittaudu liikuntakerhoihin tästä.

Ilmoittaudu Kaipolan liikuntakerhoon tämän linkin kautta.

KOKKIKERHOT:

Kokkikerhoihin otetaan 10 kerholaista/kerho ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kerho maksetaan sähköpostin kautta tulevalla maksulinkillä. Maksu on 30€/vuosi.

Ilmoittaudu kokkikerhoihin tästä.

MUUT KERHOT:

• Musiikki - ja näytelmäkerho TUIKE perjantaisin klo 15-16.30 Kelhän pappila

Tuikkeessa harjoitellaan lauluja ja näytelmiä, joita esitetään seurakunnan eri tilaisuuksissa muutaman kerran vuodessa. Jos mietit, onko Tuike sinun juttusi, voit tulla pari kertaa katsomaan harkkoja ennen kuin teet päätöksen ilmoittautumisesta.

Ilmoittaudu Tuikkeeseen tästä.

• KELHÄ 4.-7. luokkalaisille keskiviikkoisin klo 12.30-16.30

Kouluikäisten Kelhään, ei tarvitse erillistä ilmoittautumista vaan paikan päälle voi tulla vapaasti. Kelhällä voi pelailla biljardia, pingistä, ilmakiekkoa, lautapelejä, soitella bändikämpässä, kuunnella musiikkia, jutella, hengailla, joskus kokkailla, askarella, katsoa leffaa, mitä milloinkin toiveiden mukaan.

Kerhot ovat kokkikerhoja lukuun ottamatta ilmaisia.

Ilmoittautuminen on edellytys, jotta voi kerhossa käydä.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi ja yhteystiedot, lapsen erityisruokavaliot ja muut huomioon otettavat asiat sekä kokkikerholaisten huoltajien henkilötunnus laskutusta varten. Otattehan nämä seikat huomioon, jos ilmoitatte samalla jonkun muun lapsenkin kerhoon. Ilmoittautuminen on sitova ja se on samalla huoltajien lupa lapsen osallistua kerhoon, joten on hyvä että huoltaja täyttää ilmoittautumislomakkeen.

Kerhoja ohjaavat suurimmaksi osaksi alaikäiset vapaaehtoiset koulutetut ohjaajat ja erityisesti kokkikerhoissa on hyvä muistaa ettei ohjaajilla välttämättä ole tarvittavaa tietoa toteutaa erityisruokavalioita. Jokaisessa kerhossa pidetään myös kerhohartaus.

Huomioithan, että kerhoissa ohjelma kestää sovitun ajan ja ovet pidetään kiinni kerhon ajan.

LISÄTIETOJA KERHOISTA:

Alma Laukkanen p. 040 8050023, alma.laukkanen@evl.fi