kirjoja

Kouluikäisten kerhot 1.-7.- luokkalaisille

Kauden 2021-2022 kerhot

Koronapandemian vuoksi kerhoihin osallistuminen vain täysin terveenä. Vähäinenkin sairauden tunne tai hengitystieinfektio-oireet ovat syy jäädä kotiin toipumaan. Seuraamme valtakunnallisia suosituksia tartuntatautilanteeseen reagoinnista ja muutoksista tiedotamme näillä nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostilla ilmoittautuneiden huoltajille.

Jämsän seurakunta Facebookissa

Jämsän seurakuntanuoret Instagramissa 

Liikuntakerhot:
Liikuntakerho tiistaisin klo 16-17, Korven koulu
Liikuntakerho keskiviikkoisin klo 14:45-16:00, Länkipohjan koulu
Liikuntakerho keskiviikkoisin klo 16-17, Jämsän lukio
Liikuntakerho keskiviikkoisin klo 16:30-17:30, Kaipolan koulu

Liikuntakerhossa pelataan pääsääntöisesti sählyä, mutta toiveiden mukaisesti kokeillaan välillä muitakin lajeja. Kerhon ikäjakauma on suuri, mutta osallistujien mukaan pyritään jakamaan kerholaiset sopivan kokoisiin joukkueisiin. Liikuntakerhossa voi lainata seurakunnan sählymailoja, mutta omat sisäkengät, suojalasit sekä juomapullo tarvitaan mukaan.  
Ilmoittaudu liikuntakerhoihin tästä linkistä
Ilmoittaudu Kaipolan liikuntakerhoon tämän linkin kautta.
 

Kokkikerhot:
Kokkikerho tiistaisin klo 17-19,  Kelhän pappila
Kokkikerho keskiviikkoisin klo 16-18,  Jämsänkosken seurakuntatalo
Kokkikerho tiistaisin klo 17-19,  Koskenpään seurakuntatalo
 

Kokkikerhoihin otetaan 10 kerholaista/kerho ilmoittautumisjärjestyksessä. Kelhälle kerholaisia mahtuu 15. 
Kerho maksetaan sähköpostin kautta tulevalla maksulinkillä. Maksu on 30€/vuosi.
Ilmoittaudu kokkikerhoihin tästä linkistä.
 

Muut kerhot:
Musiikki - ja näytelmäkerho Tuike perjantaisin klo 15-16.30 Kelhän pappila
Tuikkeessa harjoitellaan lauluja ja näytelmiä, joita esitetään seurakunnan eri tilaisuuksissa muutaman kerran vuodessa. Tuikkeessa on harjoituskausi kesken, joten etusijalla ovat tänä syksynä vanhat kerholaiset. Jonotuspaikoille kannattaa kuitenkin ilmoittautua, täytämme paikkoja myös kesken kauden mikäli niitä vapautuu. 
Ilmoittaudu Tuikkeeseen tästä linkistä.

Kelhä 4.-7.- luokkalaisille keskiviikkoisin klo 14-16 Kelhän pappila
Kelhällä voi pelailla biljardia, pingistä, ilmakiekkoa, lautapelejä, soitella bändikämpässä, kuunnella musiikkia, jutella, hengailla, joskus kokkailla, askarella, katsoa leffaa ja mitä milloinkin toiveiden mukaan. 
Ilmoittaudu 4.-7.-luokkalaisten Kelhään tästä. 

Pokemon Go- kerho parittomien viikkojen keskiviikkona klo 17.45-19 Jämsän kirkonmäellä.
Kerho alkaa hartaudella, jonka jälkeen yleisen raiditunnin aikana pelataan yhdessä Pokemon Go-peliä. Kouluikäiset lapset voivat osallistua yksinään kerhoon, nuoremmat voivat osallistua aikuisen kanssa. Kerho sopii koko perheelle. Kerho kokoontuu säävarauksella.
Ilmoittaudu Pokemon Go-kerhoon tästä.

Kerhot ovat kokkikerhoja lukuun ottamatta ilmaisia. Ilmoittautuminen on edellytys, jotta kerhossa voi käydä.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi ja yhteystiedot, lapsen erityisruokavaliot ja muut huomioon otettavat asiat sekä kokkikerholaisten huoltajien henkilötunnus laskutusta varten. Otattehan nämä seikat huomioon, jos ilmoitatte samalla jonkun toisenkin lapsen kerhoon. Ilmoittautuminen on sitova ja on huoltajien lupa lapsen osallistumisesta kerhoon, joten on hyvä, että huoltaja täyttää ilmoittautumislomakkeen.

Kerhoja ohjaavat suurimmaksi osaksi alaikäiset vapaaehtoiset koulutetut ohjaajat ja erityisesti kokkikerhoissa on hyvä muistaa ettei ohjaajilla välttämättä ole tarvittavaa tietoa toteuttaa erityisruokavalioita.

Jokaisessa kerhossa pidetään myös kerhohartaus. Huomioittehan, että kerhoissa ohjelma kestää sovitun ajan ja ovet pidetään kiinni kerhon ajan.