kirjoja

Kouluikäisten kerhot 

Kauden 2022-2023 kerhot

 

Liikuntakerhot 1.-6. -luokkalaisille:

Liikuntakerhossa pelataan pääsääntöisesti sählyä, mutta toiveiden mukaisesti kokeillaan välillä muitakin lajeja. Koska ikäjakauma voi olla suuri, kerholaiset pyritään jakamaan sopivan kokoisiin joukkueisiin. Liikuntakerhossa voi lainata seurakunnan sählymailoja, mutta omat sisäkengät, suojalasit sekä juomapullo tarvitaan mukaan.  

 

Kokkikerhot 1.-6. -luokkalaisille:

Kelhän kokkikerhoon mahtuu 15 kerholaista, muihin 10. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  
Kokkismaksu on 30€/vuosi. Kerho maksetaan sähköpostin kautta tulevalla maksulinkillä. 
 

Muut kerhot:

  • Askartelu- ja taidekerho 1.-7. -luokkalaisille torstaisin klo 16-17.30, Kelhän pappila. Hyvän mielen taiteilukerho kaikille käsillä tekemisestä tykkääville.                                                                                                                               
  • Musiikki - ja näytelmäkerho Tuike 1.-7. -luokkalaisille perjantaisin klo 15-16.30, Kelhän pappila. Tuikkeessa harjoitellaan lauluja ja näytelmiä, joita esitetään seurakunnan eri tilaisuuksissa muutaman kerran vuodessa. 
  • Avoimet ovet 6.-7.- luokkalaisille keskiviikkoisin klo 14-16, Kelhän pappila

Avoimissa ovissa Kelhällä voi pelailla biljardia, pingistä, ilmakiekkoa, lautapelejä, soitella bändikämpässä, kuunnella musiikkia, jutella, hengailla, joskus kokkailla, askarella, katsoa leffaa ja mitä milloinkin toiveiden mukaan. Voit tulla suoraa koulusta ja tehdä läksyt kavereiden kanssa. Avoimiin oviin sisältyy välipala.

  • Pokemon Go- kerho parittomien viikkojen keskiviikkona klo 17.45-19 Jämsän kirkonmäellä.

Kerho alkaa hartaudella, jonka jälkeen yleisen raiditunnin aikana pelataan yhdessä Pokemon Go-peliä. Kouluikäiset lapset voivat osallistua yksinään kerhoon, nuoremmat aikuisen kanssa. Kerho sopii koko perheelle. Kerho kokoontuu säävarauksella ja on talvitauolla marras-maaliskuun.
 

Hyvä tietää...

Kerhot ovat kokkikerhoja lukuun ottamatta ilmaisia. Jokaisen kerholaisen täytyy ilmoittautua.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi ja yhteystiedot, lapsen erityisruokavaliot ja muut huomioon otettavat asiat sekä kokkikerholaisten huoltajien henkilötunnus laskutusta varten. Otattehan nämä seikat huomioon, jos ilmoitatte samalla jonkun toisenkin lapsen kerhoon. Ilmoittautuminen on sitova. Se on huoltajien lupa lapsen osallistumisesta kerhoon, joten on hyvä, että huoltaja täyttää ilmoittautumislomakkeen.

Kerhoja ohjaavat suurimmaksi osaksi alaikäiset, vapaaehtoiset koulutetut ohjaajat. Kokkikerhojen ohjaajilla ei välttämättä ole tarvittavaa tietoa erityisruokavalioiden toteuttamiseen.

Jokaisessa kerhossa pidetään kerhohartaus. Kerhoissa ohjelma kestää sovitun ajan ja ovet pidetään kiinni kerhon ajan.

Varsinainen ilmoittautumisaika kerhoihin on päättynyt, mutta voit tiedustella vapaita kerhopaikkoja Tuulia Piiraiselta 040-8050023.

Jämsän seurakunta Facebookissa

Jämsän seurakuntanuoret Instagramissa