nuoria ja veisukirja

Viikkotoiminta

Viikkotoiminnan esittely

Jämsänkosken nuortenillat:

Nuortenilloissa pääset viettämään vapaa-aikaa kavereiden ja nuorisotyönohjaajien kanssa vaikkapa pelaillen erilaisia pelejä. Illoissa voi ottaa rennosti musiikkia kuunnellen, jutustellen ja yhdessä aikaa viettäen. Jokaisessa nuortenillassa myös hiljennytään yhdessä sanan äärelle. 

 

Kelhän nuortenillat: 

Keskiviikon nuortenilloissa pääset viettämään vapaa-aikaa kavereiden ja nuorisotyönohjaajien kanssa vaikkapa pelaillein pelejä, biljardia,pingistä, ilmakiekkoa. Illoissa voi ottaa rennosti musiikkia kuunnellen, jutustellen ja yhdessä aikaa viettäen. Jokaisessa nuortenillassa pidetään hartautta, jossa saamme oppia uutta Taivaan Isästä.

Perjantain Nuortenilloissa keskitytään vapaa-ajanvieton lisäksi yhteisiin opetushetkiin tärkeimpien asioiden äärellä. Illan päätteeksi pidetään myös yhteinen Raamatunluku- ja pohdintahetki. 

Lauantaillat Jämsänkoskella:

Joka toisen lauantain kello 19:00-22:00 voit viettää rentoillen avoimessa nuortenillassa. Illassa tarjoillaan lämpimiä juomia, mehua ja pieniä lämpimäisiä ihan ilmaiseksi. Musiikin ja yhdessäolon lisäksi voit pelata biljardia, pleikkaria tai vaikka lautapelejä. Illassa järjestetään yhteinen hartaushetki. 

Koulupäivystys: 

Seurakunnan nuorisotyönohjaajat päivystävät viikottain yhtenäiskouluilla ja lukiolla. Päivystäjän luona voit vaihtaa kuulumisia, ilmoittautua koulutuksiin ja reissuihin, viettää välituntia, jutella iloista ja murheista ja nauttia toisten seurasta. 

Housebänd:

Housebändissä kokoontuu erilaiset musadiggarit, joilla on innostusta soitella yhdessä ja erilaisissa tilanteissa ja tilaisuuksissa. Mukaan voi lähteä, vaikka asiat eivät ennalta tuttuja olisikaan, kanttorin johdolla voi oppia paljon uutta ja kiinnostavaa sekä päästä mukaan toteuttamaan ihan mahtavia projekteja. Toiminta on suunniteltu kuutosluokkalaisesta ylöspäin.