nuoria ja veisukirja

Viikkotoiminnan esittely


Jämsänkosken nuortenillat
Nuortenilloissa pääset viettämään vapaa-aikaa kavereiden ja nuorisotyönohjaajien kanssa vaikkapa pelaillen erilaisia pelejä. Illoissa voi kuunnella musiikkia, jutustella ja yhdessä viettää aikaa. Jokaisessa nuortenillassa myös hiljennytään yhdessä hartauteen. Lauantaisin on myös iltapalaa tarjolla.
 

Kelhän nuortenillat Jämsässä 
Keskiviikon nuortenilloissa pääset viettämään vapaa-aikaa kavereiden ja nuorisotyönohjaajan kanssa vaikkapa pelaillein pelejä, biljardia, pingistä, ilmakiekkoa. Illoissa voi kuunnella musiikkia , jutustella ja yhdessä viettää aikaa. Jokaisessa nuortenillassa pidetään hartaus, jossa saamme oppia uutta Taivaan Isästä.

Perjantain nuortenilloissa keskitytään vapaa-ajanvieton lisäksi yhteisiin opetushetkiin tärkeimpien asioiden äärellä. Illan päätteeksi pidetään myös yhteinen Raamatunluku- ja pohdintahetki. 

Nuorten kahvipysäkki Hallissa
Joka toinen torstai voi viettää aikaa koulun jälkeen pelaillen ja musiikkia kuunnellen jutellen kavereiden ja nuorisotyönohjaajan kanssa. Joka tilaisuudessa hiljennytään myös yhteiseen hartaushetkeen.

Koulupäivystys
Seurakunnan nuorisotyönohjaajat päivystävät viikottain yhtenäiskouluilla ja lukiolla. Päivystäjän luona voit vaihtaa kuulumisia, ilmoittautua koulutuksiin ja reissuihin, viettää välituntia, pelailla, jutella iloista ja murheista sekä nauttia toisten seurasta. 

Housebänd
Housebändissä kokoontuu erilaiset musadiggarit, joilla on innostusta soitella yhdessä ja erilaisissa tilanteissa ja tilaisuuksissa. Mukaan voi lähteä, vaikka asiat eivät ennalta tuttuja olisikaan. Voit oppia paljon uutta ja kiinnostavaa sekä päästä mukaan toteuttamaan ihan mahtavia projekteja. Toiminta on suunniteltu kuutosluokkalaisesta ylöspäin.
Bänditoiminnasta voit kysyä: Ari Mäkelä pappi p. 040 805 0001 ari.j.makela@evl.fi

Moottoripaja
Moottoripaja sopii kaikille mopoista ja muista kaksipyöräisistä kiinnostuneille nuorille. Pajaa pidetään seurakunnan, Jämsän kaupungin nuorisopalveluiden sekä 4 H-liiton yhteistyönä. Pajalle voi tulla korjailemaan, huoltamaan tai rakentamaan omaa kulkupeliä. Pajalta löytyvät perustyökalut sekä tilaa hengailuun kavereiden kanssa. Ei haittaa vaikkei olisi omaa kulkuvälinettä, pajalle voi tulla aina viettämään aikaa sekä auttamaan toisia korjaushommissa. Mukana paikalla on myös nuorisotyöntekijä sekä tekninen asiantuntija.

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori, Kasvatuksen toimialateologi
Koskentie 30 A
42100 Jämsä