nuoria ja veisukirja

Viikkotoiminta

Viikkotoiminnan esittely

Oloillat:

Oloilloissa pääset viettämään vapaa-aikaa kavereiden ja nuorisotyöntekijöiden kanssa vaikkapa pelaillen erilaisia pelejä. Illoissa voi ottaa rennosti musiikkia kuunnellen, jutustellen ja yhdessä aikaa viettäen. Jokaisessa oloillassa myös hiljennytään yhdessä sanan äärelle. 

Nuortenilta: 

Nuortenilloissa keskitytään vapaa-ajanvieton lisäksi yhteisiin opetushetkiin tärkeimpien asioiden äärellä. Illan päätteeksi pidetään myös yhteinen Raamatunluku- ja pohdintahetki. 

Yökahvila:

Joka toisen lauantain voi viettää rentoillen yökahvilassa. Kahvilassa tarjoillaan lämpimiä juomia, mehua ja pieniä lämpimäisiä ihan ilmaiseksi. Musiikin ja yhdessäolon lisäksi voit katsoa telkkaria, pelata biljardia, pleikkaria tai vaikka lautapelejä. Yökahvilaillat huipentuvat yhteiseen hartaushetkeen. 

Koulupäivystys: 

Seurakunnan nuorisotyönohjaajat päivystävät viikottain ylhtenäiskouluilla ja lukiolla. Päivystäjän luona voit vaihtaa kuulumisia, ilmoittautua koulutuksiin ja reissuihin, viettää välituntia, jutella iloista ja murheista ja nauttia toisten seurasta. 

Housebänd:

Housebändissä kokoontuu erilaiset musadiggarit, joilla on innostusta soitella yhdessä ja erilaisissa tilanteissa ja tilaisuuksissa. Mukaan voi lähteä, vaikka asiat eivät ennalta tuttuja olisikaan, kanttorin johdolla voi oppia paljon uutta ja kiinnostavaa sekä päästä mukaan toteuttamaan ihan mahtavia projekteja. Toiminta on suunniteltu kuutosluokkalaisesta ylöspäin.