Lapsen jalan kuva siirretään paperille

Perhekerho on kaikille avoin kohtaamispaikka lapselle ja aikuiselle.

Perhekerhoon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhot ovat avoimia kaikille eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhossa on mahdollisuus tavata toisia perheitä, solmia ystävyyssuhteita ja harjoitella sosiaalisia taitoja. Perhekerho kutsuu pysähtymään arjen keskellä ja jakamaan yhteisiä arjen kysymyksiä.

Perhekerhossa tarjotaan aamupala, hiljennytään hetkeksi hartauteen, leikitään, lauletaan ja välillä askarrellaan yhdessä. Aikaa on myös vapaalle leikille.

Jämsän perhekerhot ovat maksuttomia.

Jämsän seurakuntakeskuksessa (Koskentie 30 C)
- maanantaisin klo 9.30-11.30
- keskiviikkoisin klo 14-16
- perjantaisin klo 17.30-19.30 (30.8, 27.9, 25.10, 29.11 )

Jämsänkosken kirkolla (Koivutie 7 A)
- torstaisin klo 9.30-11.30

Hallin seurakuntatalolla (Keskustie 23)
- perjantaisin klo 9.30-11.30

Koskenpään seurakuntatalolla (Petäjävedentie 5)
- maanantaisin klo 9.30-11.30 (iltaperhekerhon takia aamun perhekerhoa ei ole viikoilla 39, 43 ja 47)

- perjantaisin klo 17.30-19.30 ( 27.9, 25.10, 22.11 )

Länkipohjan kerhotilalla (Länkipohjantie 14, liikehuoneisto 3-4)
- torstaisin klo 17.30-19.30

Erityistä tukea tarvitsevien lasten ja perheiden kerho

Kerho on erityistä tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kohtaamispaikka

Kerhoon tullaan yhdessä aikuisen kanssa ja se on avoin koko perheelle. Tarjolla on kahvia ja mehua sekä pientä välipalaa. Lyhyen kynttilähetken jälkeen on vanhempien vertaistapaaminen, jonka aikana lapset puuhaavat valvotusti samassa tilassa. Kerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja toiminta on maksutonta.

Jämsän seurakuntakeskus (Koskentie 30 B)

- torstaisin klo 17-19 (29.8, 26.9, 7.11, 28.11)

Vauvakahvila

Vauvakahvila on äitien tai huoltajien ja pienten vauvojen yhteinen kohtaamispaikka

Vauvakahvilassa voi yhdessä toisten äitien kanssa jakaa arjen pieniä iloja ja ihmeitä tai etsiä yhdessä  vastauksia mieltä painaviin kysymyksiin vauva-arjen keskellä.

Vauvakahvilaan voit tulla ja lähteä pois klo  9.30-12 välisenä aikana non-stop ajatuksella.

Vauvakahvilassa on äideille tarjolla pientä purtavaa, vauvoille pötköttelyä, jokelteluseuraa sekä kavereiden kanssa leikkimistä. Toiminta on maksutonta eikä vaadi etukäteen ilmoittautumista. Vauvakahvilan toiminnassa otetaan äitien ja vauvojen toiveita huomioon.

Tule rohkeasti mukaan!

Kustaankoto (Lindemaninkatu 1 )

- perjantaisin klo 9.30-12   16.8.2019 alkaen

Isovanhempien ja lastenlasten avoin päiväkerho

Isovanhempien ja lastenlasten yhteinen kerhohetki

Isovanhempien ja lastenlasten kerho kokoontuu Jämsän seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloissa kerran viikossa (maanantaisin).
Kerhossa voi viettää yhteistä aikaa lapsenlapsien kanssa ja tavata muita isovanhempia. Kerhon ohjelmaan kuuluu kahvihetki, hartaus, laulua, leikkiä ja toisinaan myös askartelua.

Kerho on maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua.

Jämsän seurakuntakeskuksen päiväkerhotila (Koskentie 30 C)

- maanantaisin klo 14.30-16