Lähetyskäsky

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt. 28: 18-20.

Lähetystyö on pelastavasta ja rakastavasta Jumalasta kertomista sekä tämän sanoman myötään tuomia tekoja toisia ihmisiä kohtaan, lähellä ja kaukana. Se on myös evankeliumin viemistä niille jotka ovat lakanneet uskomasta ja niille, jotka eivät ole vielä evankeliumia kuulleet.

lähetystapahtuma
Torikahviossa letunpaistossa nimikkolähettimme, Liliann.

Jyväskylässä kirkkopäivien yhteydessä Suomen Lähetysseuran Lähetysjuhlat 17.-19.5. Keskustan tuntumassa kaikki tapahtumat.

Sunnuntaina 19.5. on meillä Jämsän seurakunnassa vieraana Medialähetysjärjestön Timo Reuhkala ja Mongoliasta radioaseman johtaja Batjarkal. Jämsän kirkossa jumalanpalvelus klo 10  ja sen jälkeen tilaisuus seurakuntakeskuksessa.

Juhannusjuhla on tänä vuonna lähetysaiheinen. Särkisaaressa, perjantaina 21.6.  kuulemme Kenian ja Ugandan tilanteesta nimikkolähettimme, Pauli Vanhasen kertomana ja tapaamme myös hänen perheensä.

Palvelun työalan alla lähdemme ELY:n kesäjuhlille Tampereelle 8.6. Linja-autokyyditys. Ota yhteys Mari 040-8050 033 tai Johanna 040 -8050 037.

lähetyssihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut