Lähetyskäsky

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt. 28: 18-20.

 

 

Lähetystyö on pelastavasta ja rakastavasta Jumalasta kertomista sekä tämän sanoman myötään tuomia tekoja toisia ihmisiä kohtaan, lähellä ja kaukana. Se on myös evankeliumin viemistä niille jotka ovat lakanneet uskomasta ja niille, jotka eivät ole vielä evankeliumia kuulleet.

 

Joh. 3:17. "Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma Hänen kauttansa pelastuisi." 

lähetystapahtuma
Torikahviossa letunpaistossa nimikkolähettimme, Liliann.
Torikahviossa letunpaistossa nimikkolähettimme, Liliann.

 

Lähetyksen torikahviot alkavat kesäkuussa. 

 

Hallin torikahvio, tiistaina 8. kesäkuuta, jatkuen 10. elokuuta saakka.

Jämsän torikahvio, lauantaina, 19. kesäkuuta, jatkuen 11. syyskuuta saakka.

Tervetuloa kahville!

Haluaisitko olla kaukaisempienkin lähimmäistemme avuksi? Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi!

 

Lähetyksen kesäpäiville pääset osallistumaan myös verkon välityksellä.

Kustaankodossa pidämme lähetyksen avoimia ovia elokuun 28. ja 29. päivät.  Medialähetysjärjestö Sanansaattajat jakavat Medialähetyspäivien ohjelmaa verkon välityksellä ja striimaamme ne Kustaankodossa seinälle.  Lauantaina klo 9.30 - 18  ja sunnuntaina 9 - 15.  Voit pysähtyä kuulolle hetkeksi tai useammaksi tunniksi.

Mari Vainio, 040 8050 033.

 

Ota yhteyttä

lähetyssihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut
Koskentie 30 C
42100 Jämsä