Lähetyskäsky

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt. 28: 18-20.

Lähetystyö on pelastavasta ja rakastavasta Jumalasta kertomista sekä tämän sanoman myötään tuomia tekoja toisia ihmisiä kohtaan, lähellä ja kaukana. Se on myös evankeliumin viemistä niille jotka ovat lakanneet uskomasta ja niille, jotka eivät ole vielä evankeliumia kuulleet. Se on myös yhteistyötä uusien kirkkojen kanssa jotka vielä etsivät toimintamalleja ja tarvitsevat tukea kristillisen elämän näkökulmiin.

Joh. 3:17. "Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma Hänen kauttansa pelastuisi."

lähetystapahtuma
Torikahviossa letunpaistossa nimikkolähettimme, Liliann.

Lea Lukka, Kylväjän Japanin lähetystyöntekijä

on seurakunnassa vieraanamme marraskuun 20. - 24.

Sunnuntaina 20.11. Lea saarnaa Jämsänkosken kirkossa, jumalanpalveluksessa klo 13.

Lähetyslounas ennen jumalanpalvelusta  Jämsänkosken seurakuntasalissa, klo 12  ja
lähetystilaisuus jumalanpalveluksen jälkeen klo 14.

Samana sunnuntaina 20.11. Lea saarnaa Koskenpään kirkossa klo 17.

Lähetystilaisuus Koskenpään seurakuntatalosssa jumalanpalveluksen jälkeen klo 18.

Tervetuloa kuulemaan Lean viimeisimmät Japanin kuulumiset!