Lähetyskäsky

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt. 28: 18-20.

Lähetystyö on pelastavasta ja rakastavasta Jumalasta kertomista sekä tämän sanoman myötään tuomia tekoja toisia ihmisiä kohtaan, lähellä ja kaukana. Se on myös evankeliumin viemistä niille jotka ovat lakanneet uskomasta ja niille, jotka eivät ole vielä evankeliumia kuulleet.

lähetystapahtuma
Torikahviossa letunpaistossa nimikkolähettimme, Liliann.

Lähetysjärjestöjen kesäpäivät 2020 on korona-pandemian vuoksi muutoksen tuulissa. Osa kesäpäivistä siirtyy radioon ja nettiin, osa jää toteutumatta tai siirtyy vielä määrittelemättömään aikaan tulevassa.

Lähetysjärjestön lähetysjuhlat olivat omalla paikallaan radioituna toukokuussa.

Medialähetysjärjestö Sanansaattajien Medialähetyspäivät siirtyvät vuoden 2021 elokuuhun 28.-29. päiville, Seinäjoella.

Lähetysjärjestö Kylväjän, Lähetyksen kesäpäivät ovat netissä webinaarina 12.-13.6. 2020 Savonlinnan seurakunnan kanssa toteutettuna.

Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen, Evankeliumijuhlat ovat myös verkossa, youtubessa, nettiradiossa ja radio Deissä 26.-28.6. 2020 .

Kansanlähetyksen, Kansanlähetyspäivät pidetään ajallaan 3.-5.7. 2020, verkossa youtubekanavalla, instragamissa ja radio Deissä.

Pipliaseuran vuositapahtuman ohessa pidettävä vuosikokous pidetään kuluvan vuoden syksyllä. Vuosikertomus viime vuodelta.

lähetyssihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut