Lähetyskäsky

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt. 28: 18-20.

Lähetystyö on pelastavasta ja rakastavasta Jumalasta kertomista sekä tämän sanoman myötään tuomia tekoja toisia ihmisiä kohtaan, lähellä ja kaukana. Se on myös evankeliumin viemistä niille jotka ovat lakanneet uskomasta ja niille, jotka eivät ole vielä evankeliumia kuulleet.

lähetystapahtuma
Torikahviossa letunpaistossa nimikkolähettimme, Liliann.

Lähetystyön hyväksi järjestettävät joulumyyjäiset, Jämsän seurakuntakeskuksella sunnuntaina 15.12.2019,
kello 16 - 19.  Myytävänä leivonnaisia, käsitöitä, riisipuuroa ja soppaa. Tervetuloa!

Kauneimmat joululaulut kirkoissa soi ja lauletaan  sunnuntaina 15.12.

lähetyssihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut