Lähetyspiireissä käsitellään ajankohtaisia aiheita, rukoillaan, ammennetaan Raamatun Sanaa ja luetaan nimikkoläheteiltä tulleita kirjeitä. On myös piiri jossa tehdään käsitöitä ja toinen jossa on kutsuttuna vierailija.

Lähetyspiirit eivät koronan vuoksi kokoonnu kevätkaudella 2020!

Silloin kun piirit toimivat, niitä on:

Halli, lähetystilaisuus kerran kuukaudessa parillisella viikolla keskiviikkona, seurakuntatalolla.

Hanna piiri, parittomilla viikoilla maanantaina, Kustaankodossa.

Japani-Kenia piiri, parillisilla viikoilla maanantaina, Kustaankodossa.

Kaipolan lähetyspiiri, kerran kuukaudessa, parillisilla viikoilla maanantaina, Kustaankodossa.

Jämsänkosken lähetyspiiri, parittomilla viikoilla tiistaina, Jämsänkosken seurakuntasalissa.

Kustaankodon lähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa,  parillisilla viikoilla tiistaina. Kokoontuu Kustaankodossa.

Seppolan lähetyspiiri, kerran kuukaudessa Torstaituokiolaisten kanssa, Kustaankodossa.

Kylien lähetyspiirien kokoontumisajat näet seurakuntailmoituksista:

Hopsun lähetyspiiri

Juokslahden lähetyspiiri

Partalan lähetyspiiri

Katso tarkemmin kaikkien lähetyspiirien kokoontumispaikat ja ajat seurakuntailmoituksista.

Jämsän seurakunnan nimikkokohteiden kirjeet löydät sivun vasemmalta laidalta olevista linkeistä.

Keskiset