Lähetyspiireissä käsitellään ajankohtaisia aiheita, rukoillaan, luetaan Raamatun Sanaa ja keskustellaan aiheesta. Nimikkolähetyskentiltä tulleisiin kirjeisiin tutustutaan sekä kohdataan lähetystyön asiantuntijavieraita.

Lähetyspiirit jatkavat syyskaudella

Halli, lähetystilaisuus kerran kuukaudessa parillisella viikolla keskiviikkona, seurakuntatalolla. Syyskauden avaus 16. syyskuuta, klo 12.30 alkaen.

Hanna piiri, parittomilla viikoilla maanantaina, Kustaankodossa. Syyskauden avaus 7. syyskuuta.

Japani-Kenia piiri, parillisilla viikoilla maanantaina, Kustaankodossa. Syyskausi 28. syyskuuta alkaen.

Kaipolan lähetyspiiri, kerran kuukaudessa, parillisilla viikoilla maanantaina, Kustaankodossa. Syyskausi 28. syyskuuta alkaen.

Jämsänkosken lähetyspiiri, parittomilla viikoilla tiistaina, Jämsänkosken seurakuntasalissa.  Syyskausi 8. syyskuuta alkaen.

Kustaankodon lähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa,  parillisilla viikoilla tiistaina. Kokoontuu Kustaankodossa. Syyskausi 1. syyskuuta alkaen.

Seppolan lähetyspiiri, kerran kuukaudessa Torstaituokiolaisten kanssa, Kustaankodossa. Syyskausi 17. syyskuuta alkaen.

Kylien lähetyspiirien kokoontumisajat näet seurakuntailmoituksista:

Hopsun lähetyspiiri

Juokslahden lähetyspiiri

Partalan lähetyspiiri

Katso tarkemmin kaikkien lähetyspiirien kokoontumispaikat ja ajat seurakuntailmoituksista.

Jämsän seurakunnan nimikkokohteiden kirjeet:

Lea Lukka, Japani/Kylväjä,
kirje 1/20202/20203/20204/2020  7/2020