Hiirenkorvalla

Aikuisille

Aikuistyö

 

Koronaviruksen vuoksi seurakunnan viikottainen piiritoiminta on toistaiseksi tauolla!
 

Aikuistyössä tavoitetaan eri-ikäistä ja eri elämäntilanteissa olevaa aikuisväestöä. Jokainen seurakunnan nykyinen työmuoto sisältää aikuistyötä. Nuoria ja varttuneempia aikuisiatuetaan kristittyinä kasvamisessa. Aikuisille tarjotaan ”keskustelupaikkoja”, vertaistukea, tilaa kysymyksille ja tarvittaessa paikka kristityn arjesta nousevien kysymysten pohtimiselle. Pienryhmissä on tilaa myös uskon syntymiselle. Etsijöitäkin toivotaan mukaan.

Ajatus on, että nuori ja varttuneempikin aikuinen voisi yhdessä toisten kanssa tarkastella maailmaa ja elämää uskosta ja ihmettelystä käsin ja että hän saisi seurakunnassa hyviä ja terveitä rakennuspuita elämäänsä.

Lauluseurat

Lauluseuroissa kokoonnutaan yhteen yhteislaulun, musiikin ja sanan äärellä. Seuroissa vieraana Raamattuopiston työntekijöitä.
Lauluseurat Jämsän Kustaankodossa klo 15-17: 1.9. (Anneli Montonen), 6.10. (Anneli Montonen), 3.11. (Aino Viitanen), 8.12. (Anneli Montonen).

Miestenpiiri

Miestenpiirissä keskitytään miesten maailmasta esiintuleviin aiheisiin toiveiden mukaan. Kerran kuukaudessa juttu luistaa saunan lauteillakin. Saunailtoina oma pyyhe kannattaa ottaa mukaan. Lisäksi makkara+mehutarjoilu.
Miestenpiiri Jämsän seurakuntakeskuksessa klo 18-20


Sukkaseurat

Sukkaseuroissa kudotaan pieniä vauvan töppösiä kastekoteihin seurakunnan tervehdyksenä vietäväksi sekä aikuisten sukkia hääpareille lämmittäväksi lahjaksi annettavaksi. Kutomisen ohella lauletaan ja parannetaan maailmaa yhdessä jakamalla. 
Sukkaseurat Kustaankodossa klo 18-19.30


Raamattupiirit

Seurakunnassa on eri paikoissa ja eri alueilla toimivia raamattupiirejä. Piireissä käydään läpi Raamattua ja tutkitaan sanaa yhdessä sekä pohditaan siitä syntyviä ajatuksia yhdessä.
Rantasten raamattupiiri Jämsän Kustaankodossa parittomilla viikoilla klo 18-20
Jämsänkosken raamattupiiri Jämsänkosken srk.talon alakerran nuorisotilassa klo 18-20
Kuoreveden raamattupiiri Kuoreveden srk.talossa klo 18.30-20
Perheiden raamattupiiriin ovat tervetulleita aikuiset ja lapset. Yhteinen kokoontuminen koostuu perheiden yhdessäolosta, Raamatun tutkistelusta ja rukouksesta. Lapset voivat pelata erilaisia pelejä (biljardia, pöytäjalkapalloa ym.)
Perheiden raamattupiiri Kelhällä klo 15-17


Armollisten naisten armolliset illat

Kun illassa on sopivasti liikuntaa, tarjoilua ja mukavaa yhdessäoloa niin voidaan puhua armollisesta illasta. Illan yhteinen 45 minuutin kävelylenkki lähtee Jämsän seurakuntakeskuksen pihasta klo 18. Tämän jälkeen teetarjoilu takkahuoneessa sekä yhteistä jakamista. Ilta päättyy klo 19.30. 
Naisten armolliset illat Jämsän seurakuntakeskuksessa klo 18-19.30: 11.2., 25.2., 10.3, 24.3., 7.4., 21.4., 5.5. ja 19.5.

Nuoret aikuiset

Järjestämme yli 18 vuotiaiden omia iltoja Kelhällä torstaisin klo 18.30.
Illoissa on yhteistä pohdintaa Raamatun ääressä ja hartautta. Kerran kuukaudessa pastori on myös illassa mukana.


Saunailta kerran kuukaudessa saunomme Jämsän seurakuntakeskuksen saunassa
ja sen jälkeen viihdytään takkahuoneessa tarjoilun, hartauden ja yhdessäolon merkeissä.
Saunaillat alkavat myös klo 18.30. Muista ottaa oma pyyhe mukaan!

 

Lisätietoa Nuoret Aikuiset otsikon alla.

 

Kahden ihmisen kädet raamatulla tutkimassa jotain raamatunkohtaa

Ota yhteyttä

Kappalainen, Palvelun toimialateologi
Seurakuntatyön erityispalvelut
Koskentie 30 A
42100 Jämsä