Avoimet työtehtävät

llmoitamme seurakunnassamme avoinna olevista työ- tai virkatehtävistä niiden ollessa ajankohtaisia.

Kanttorin virka
Jämsän seurakunta

Jämsän seurakunnassa on haettavana

KANTTORIN VIRKA 1.1.2023 (tai sop. mukaan) alkaen

Jämsä on luonnonkaunis ja monimuotoinen paikkakunta Koillis-Hämeessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Aktiivisessa seurakunnassa on n 14 000 jäsentä ja työntekijöitä 50.

Seurakunnan musiikkityötä arvostetaan ja toteutetaan monipuolisesti Jämsässä. Seurakunnalla on hyvää yhteistyötä paikkakunnan musiikinalan toimijoiden kanssa. Valittu kanttori tulee osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä, jolla on käytössä hyvät työvälineet ja työskentelytilat.

Viran tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti musiikkitoiminnan toteuttaminen ja kehittäminen kolmen kanttorin tiimissä. Tehtävänkuvaan kuuluu jumalanpalvelukset, toimitukset sekä kuoro- ja musiikkiryhmätoiminta eri-ikäisten parissa. Hakijalta toivotaan avointa otetta erilaisten musiikkityylien käyttämisestä seurakunnan hengellisen elämän rakentamiseksi.

Viranhaltijalta edellytämme hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, innostusta ja organisointikykyä sekä laaja-alaista sitoutumista seurakuntatyöhön. Arvostamme oma-aloitteisuutta, luovuutta ja kristillistä elämänasennetta. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Viran kelpoisuusehtona on kirkon säädöskokoelman (nro 135 § 2) ylempi korkeakoulututkinto. Musiikkikasvatuksen opinnot katsotaan eduksi. Viran peruspalkka on 601 vaativuusryhmän mukainen. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa KirVESTES:n liitteen 1 mukaista kokemuslisää. Virkaan valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, minkä aikana on työterveyden työhöntulotarkastus. Lisäksi virkaan valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseen tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottoa.

Hakeminen 30.9.2022 klo 15 mennessä. Haastattelut järjestetään lokakuun aikana. Hakemukset, joista ilmenee koulutuksesi ja työkokemuksesi sekä CV lähetetään sähköpostiin: jamsanseurakunta@evl.fi. Voit myös lähettää hakemuksesi osoitteeseen: Jämsän seura­kunta, Koskentie 30, 42100 Jämsä.  Kuo­reen merkintä: ”kanttorin virka”. Kysy lisätietoja: vastaava kanttori Marko Kupari p. 040 8050018 (21.9. alkaen), sanan toimialajohtaja Matti-Pekka Piirainen p. 040 8050075 tai kirkkoherra Harri Niemelä p. 040 8050071.

Harri Niemelä
Jämsän seurakunta