Kerholaisia

Kouluikäiset

Kesä-Pysäkki Jämsänkosken kirkolla

Kesä-Pysäkki on tarkoitettu vuonna 2013-2010 syntyneille lapsille. Pysäkki vietetään ulkona sään salliessa. Pysäkissä hiljennytään yhteiseen hartauteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä. Pysäkki on maksuton. Pysäkkiin jokainen ottaa omat eväät mukaan.

Pysäkki-päiviä järjestetään kesäkuussa viisi ja jokaiseen niistä ilmoittaudutaan erikseen. Pysäkkiin otetaan kerrallaan 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijoille kannattaa ilmoittautua myös.

Päivään ilmoittaudutaan aina edellisen päivän klo 14 mennessä alla olevien linkkien kautta:

Kesä-Pysäkkiin tiistaina 2.6. klo 12-15 ilmoittautuminen tästä linkistä.

Kesä-Pysäkkiin perjantaina 5.6. klo 9-12 ilmoittautuminen tästä linkistä.

Kesä-Pysäkkiin tiistaina 9.6. klo 12-15 ilmoittautuminen tästä linkistä.

Kesä-Pysäkkiin perjantaina 12.6. klo 9-12 ilmoittautuminen tästä linkistä.

Kesä-Pysäkkiin tiistaina 16.6. klo 12-15 ilmoittautuminen tästä linkistä.

Lisätietoja voi kysellä lastenohjaaja Päivi Poikoselta p. 040 805 0084

Kouluikäisten leirejä ei järjestetä vuonna 2020 koronavirusepidemian vuoksi. Korvaavaa kesätoimintaa kehitetään parhaillaan ja siitä tiedotetaan heti kun mahdollista.

Kirkkohallituksen ohjeistamana varotoimenpiteenä seurakunnan nuorisotyön viikkotoiminta ja kerhot on peruttu toistaiseksi. Tiedotamme ajantasaisesti muutoksista näillä sivuilla.

Kerhokausi 2019-2020 on päättynyt. Kiitos yhteisistä hetkistä!

Normaaliaikoina seurakunnassa järjestetään kouluikäisille (7-14 v.) lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen säännöllistä viikkotoimintaa kerhojen muodossa ja koulujen loma-aikoina leirejä.

Toiminnasta vastaa nuorisotyönohjaaja Elina Airaksinen p. 040 805 0023

Kasvatustyöhön kaivataan vapaaehtoisia