Hautausmaiden kesätyöpaikat haussa 14.2. asti

22.1.2021 15.49

Seurakunnan hautausmaille haetaan reippaita, 18 vuotta täyttäneitä, kesätyöntekijöitä ensi kesälle.

Kesätyöntekijöitä tarvitaan kaikilla hautausmailla Jämsässä, Jämsänkoskella, Koskenpäällä ja Kuorevedellä.
Työtehtäviä hautausmailla ovat: nurmenleikkuut, istutukset ja istutusalueiden hoito, sopimushautojen hoito sekä muut hautausmailla ja puistoissa esiintyvät työt. Valituilta edellytetään ahkeruutta ja omatoimisuutta sekä täsmällistä, positiivista ja reipasta asennetta. Eduksi katsotaan kokemus koneiden käytöstä, työhön soveltuva koulutus tai aiempi työkokemus alalta. Tehtävissä edellytetään kykyä suoriutua fyysisesti vaativasta ulkotyöstä.
Kuoreveden alueella työtehtäviin kuuluu kesä-heinäkuulla myös kirkon esittelyä.

Haku on käynnissä nettilomakkeella 14.2. asti.

Tiedusteluihin vastaa kiinteistö- ja hautaustoimen päällikkö Päivi Kivi p. 040 8050 053.