Kirkkoherranvirasto on seurakunnan keskustoimisto.
Kirkkoherranvirastossa sovitaan kirkollisiin toimituksiin (kaste, vihkiminen, siunaus)
liittyvät asiat.

Käynti- ja postiosoite: Koskentie 30 A, 42100 Jämsä

Palvelunumero: 040 8050 000
Sähköposti: jamsanseurakunta@evl.fi

Kirkkoherranviraston palvelut

Jämsän, Jämsänkosken, Koskenpään, Kuoreveden ja Längelmäen seurakuntien kirkonkirjoista annettavan virkatodistuksen ja sukuselvityksen perunkirjoitusta sekä muuta tarkoitusta varten tilataan Tampereen aluekeskusrekisteristä.

1.1.2020 alkaen myös ns. elää-todistukset tilataan Tampereen aluekeskusrekisteristä. Niitä ei ole enää mahdollista saada Jämsän kirkkoherranvirastosta.

Tampereen alukeskusrekisteri puh. 03  2190 700 arkisin klo 9–15.

Myös asiointi henkilökohtaisesti Jämsän kirkkoherranvirastossa on mahdollista. Välitämme selvityspyynnöt
Tampereen aluekeskusrekisteriin tehtäväksi.

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

N S