Lähetyspiireissä käsitellään ajankohtaisia aiheita, rukoillaan, ammennetaan Raamatun Sanaa ja luetaan nimikkoläheteiltä tulleita kirjeitä. On myös piiri jossa tehdään käsitöitä ja toinen jossa on kutsuttuna vierailija.

Lähetyspiirit kokoontuvat
säännöllisesti:  (kesätaukoa lukuun ottamatta)

Halli, lähetysilta kerran kuukaudessa parillisella viikolla keskiviikkona, seurakuntatalolla.

Hanna piiri, parittomilla viikoilla maanantaina, Kustaankodossa.

Japani-Kenia piiri, parillisilla viikoilla maanantaina, Kustaankodossa.

Kaipolan lähetyspiiri, kerran kuukaudessa, parillisilla viikoilla maanantaina. Kokoontuu joko Kustaankodossa tai yksityiskodeissa.

Jämsänkosken lähetyspiiri, parittomilla viikoilla tiistaina, kodeissa tai seurakuntatalolla.

Kustaankodon lähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa,  parillisilla viikoilla tiistaina. Kokoontuu Kustaankodossa.

Seppolan lähetyspiiri, kerran kuukaudessa Torstaituokiolaisten kanssa, Kustaankodossa.

Kylien lähetyspiirien kokoontumisajat näet seurakuntailmoituksista:

Hopsun lähetyspiiri

Juokslahden lähetyspiiri

Partalan lähetyspiiri

Tyryn lähetyspiiri

Vaherin lähetyspiiri

Katso tarkemmin kaikkien lähetyspiirien kokoontumispaikat ja ajat seurakuntailmoituksista.

Jämsän seurakunnan nimikkokohteiden ajankohtaista asiaa ja lähettien kirjeitä

Keskiset