Lähetystilaisuuksia

Kustaankodossa lähetystilaisuus päiväkahveilla, keskiviikkona 4.11. klo 14 alkaen. Vierailijana Elyn Erja Kalpio.

Torikahvioiden vapaaehtoisia kutsutaan:

Kuorevedellä lähetyspiiriin, keskiviikkona 11.11. klo 12.30-14

ja

Jämsässä jumalanpalvelukseen ja sen jälkeen seurakuntasaliin lähetystilaisuuteen, pyhänä 22.11. klo 10 alkaen.

Mukana molemmissa tilaisuuksissa Kaukasian lähetit kertomassa omasta työstään.

Rovastikunnallinen lähetyspyhä, Laukaassa, 15. marraskuuta, pidetään striimattuna netissä. Tilaisuudessa paikanpäällä on tanssiryhmä Xaris. Mukaan toivotaan ulkopaikkakuntalaisia striimatun yhteyden välityksellä. Tilaisuus löytyy Laukaan seurakunnan Youtube kanavalta. Lähempänä heidän sivuiltaan löytyy suora linkki tilaisuuteen.

Alla olevasta linkistä pääset Laukaan seurakunnan Youtube-kanavalle josta löydät tulevan uuden tilaisuuden sunnuntaina.

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan toimimaan!

Jeesus sanoo: "Menkää ja tehkää..."  Hän siis kehoittaa meitä toimimaan evankeliumin leivämiseksi.

Lähetyspiiritoiminnassa saat olla ajanhermoilla siitä mitä nimikkolähettiemme arjessa maailmalla tapahtuu.

Työalalla on monta pientä ja suurta tehtävää jossa voit olla avuksi, mm.

Esirukoilijana.

Tilaisuuksiin apukäsiksi.

Lähetyspiirikerran toteutukseen.

Torikahvioissa, Jämsässä ja Kuorevedellä on monenlaista tehtävää. Kurkkaa vapaaehtoistyön sivuilta tai ota suora yhteys lähetyssihteeriin.

Koskenpään seurakuntaparkin vapaaehtoiseksi.

Nuorteniltaan, mukaan lähetysillan toteutukseen.

Rahankeräyslippaan kanssa liikkeelle tarvittaessa, maailmalla tapahtuvien katastrofi-tilanteiden helpottamiseksi.

Tule toimimaan lähetystyön hyväksi seurakunnan toiminnan myötä!

Lahjoita alta  lähetystyölle tai kehitysyhteistyölle, kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta.