Lähetyskäsky

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt. 28: 18-20.

Lähetystyö on pelastavasta ja rakastavasta Jumalasta kertomista sekä tämän sanoman myötään tuomia tekoja toisia ihmisiä kohtaan, lähellä ja kaukana. Se on myös evankeliumin viemistä niille jotka ovat lakanneet uskomasta ja niille, jotka eivät ole vielä evankeliumia kuulleet.

lähetystapahtuma
Torikahviossa letunpaistossa nimikkolähettimme, Liliann.

Lähetystilaisuuksia

Keskiviikkona 4.11. klo 14 - 1530, Kustaankodossa vierailijana ELYn Erja Kalpio.

Keskiviikkona 11.11. klo 12.30-14, Kuoreveden seurakuntasalissa lähetyspiirissä vieraina Kaukasian lähetit.

Sunnuntaina 22.11. klo 11.30, Jämsän seurakuntakeskuksella lähetystilaisuus, vieraina Kaukasian lähetit.

lähetyssihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut