kirjoja

Kaikki kerhot alkavat viikolla 35 (26.8.-30.8.2023)

Kauden 2024-2025 kerhot

Ilmoittautuminen kerhoihin viikolla 34 19.8.2023 klo 9- 25.8. klo 00.  Ilmoittaudu mukaan tästä: (linkki tulee lähempänä ilmoittautumisajankohtaa)

Liikuntakerhot 1.-6. -luokkalaisille:

• Liikuntakerho 1.-6.-luokkalaisille tiistaisin klo (tarkentuu lähempänä ilmoittautumisajankohtaa, Korven koulu
  • Liikuntakerho 1.-6. -luokkalaisille keskiviikkoisin klo (tarkentuu lähempänä ilmoittautumisajankohtaa), Vitikkalan koulu
  • Liikuntakerhossa ohjaajat suunnittelevat toimintaa, mutta lapset voivat myös esittää toiveita ohjaajille. Liikuntakerhoissa on tärkeää olla sopivat vaatteet liikkumiseen, sekä oma juomapullo.

Kokkikerhot 1.-6. -luokkalaisille:

Kokkikerhoihin otetaan 10 lasta/kerho. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kokkismaksu on 30€/vuosi. Kerho maksetaan sähköpostin kautta tulevalla maksulinkillä.

Muut kerhot:

• Askartelu- ja taidekerho 1.-7. -luokkalaisille keskiviikkoisin klo 16-17.30, Kelhän pappila. Hyvän mielen taiteilukerho kaikille käsillä tekemisestä tykkääville.
  • Musiikki - ja näytelmäkerho Tuike 1.-7. -luokkalaisille perjantaisin klo 15.30-17, Kelhän pappila. Tuikkeessa harjoitellaan lauluja ja näytelmiä, joita esitetään seurakunnan eri tilaisuuksissa muutaman kerran vuodessa.
  • 4.-6.-luokkalaisille Pysäkki keskiviikoisin klo 14.15-16.15, Jämsänkosken seurakuntatalo, nuorisotila (lisätietoja antaa Eveliina Uutela puh. 0408050026

Pysäkissä voi pelailla biljardia, pingistä, ilmakiekkoa, lautapelejä, kuunnella musiikkia, jutella, hengailla, joskus kokkailla, askarella, katsoa leffaa ja mitä milloinkin toiveiden mukaan. Voit tulla suoraa koulusta ja tehdä läksyt kavereiden kanssa. Pysäkkiin sisältyy hartaus.

• Pokemon Go- kerho parittomien viikkojen keskiviikkona klo 17.45-19 Jämsän kirkonmäellä.

Kerho alkaa hartaudella, jonka jälkeen yleisen raiditunnin aikana pelataan yhdessä Pokemon Go-peliä. Kouluikäiset lapset voivat osallistua yksinään kerhoon, nuoremmat aikuisen kanssa. Kerho sopii koko perheelle. Kerho kokoontuu säävarauksella ja on talvitauolla marras-maaliskuun.

Hyvä tietää...

Kerhot ovat kokkikerhoja lukuun ottamatta ilmaisia. Jokaisen kerholaisen täytyy ilmoittautua. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella Annalta (puh. 0408050023).

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi ja yhteystiedot, lapsen erityisruokavaliot ja muut huomioon otettavat asiat sekä kokkikerholaisten huoltajien henkilötunnus laskutusta varten. Otattehan nämä seikat huomioon, jos ilmoitatte samalla jonkun toisenkin lapsen kerhoon. Ilmoittautuminen on sitova. Se on huoltajien lupa lapsen osallistumisesta kerhoon, joten on hyvä, että huoltaja täyttää ilmoittautumislomakkeen.

Kerhoja ohjaavat suurimmaksi osaksi alaikäiset, vapaaehtoiset koulutetut ohjaajat. Kokkikerhojen ohjaajilla ei välttämättä ole tarvittavaa tietoa erityisruokavalioiden toteuttamiseen.

Jokaisessa kerhossa pidetään kerhohartaus. Kerhoissa ohjelma kestää sovitun ajan ja ovet pidetään kiinni kerhon ajan.

Lisätietoja kerhoista voit kysellä anna.puronaho@evl.fi, p. 040 8050023

Jämsän seurakunta Facebookissa