tennarit

Koulutukset

Isoskoulutus

Tuntuiko ripari omalta jutulta? Oliko leirielämässä vaan sitä jotain? Hae mukaan isoskoulutukseen. Kokonaisuudessaan vuoden mittaisessa koulutuksessa opit isostoiminnan salat samalla kun uskonelämäsi vahvistuu. Lisäksi tapaat uusia ihmisiä ja osallistut moneen mukavaan ja kehittävään toimintaan. Opit vastuunkantamista ja ohjaustaitoja, sillä isosella on leireillä todella tärkeä rooli. Koulutuksen suoritettuasi saat isostodistuksen ja olet oikeutettu toimimaan isosena ripareilla ja kouluikäisten leireillä. Tule mukaan, sinua tarvitaan!

Aikataulu syksylle 2020:

Isoskoulutus 4, 18.-20.9.2020 Särkisaaressa (keväältä siirtynyt koulutus).

Isoskoulutus 1, 6.-7.11.2020 Särkisaaressa. Ilmoittautuminen tämän linkin kautta. Lomake aukeaa 12.10.2020

Isoskoulutus 2, 27.-29.11.2018 Särkisaaressa

Jatkoisoskoulutus

Oletko jo käynyt isoskoulutuksen ja toiminut isosena leirillä, mutta haluaisit kehittää itseäsi edelleen? Jatkoisoskoulutus on siis sinua varten! Koulutuksessa sekä kertaat oppimaasi vanhaa, että saat uusia lisävirikkeitä leireille. Koulutus antaa sinulle mahdollisuuden toimia leirin ISOna eli kokeneempana isosena.

Aikataulu 2019-2020:

Jatkoisoskoulutus 2, 18.-20.9.2020 Särkisaaressa (keväältä siirtynyt koulutuskerta)

Kerhonohjaajakoulutus

Kerhonohjaajakoulutuksessa saat valmiuksia toimia kerhonohjaajana seurakunnan järjestämissä kerhoissa. Seurakunnallamme on monipuolinen kerhotarjonta, aina liikunnasta kokkailuun, joten voit valita ohjattavaksesi itseäsi kiinnostavan kerhon. Kerhonohjaamisesta maksetaan myös pientä palkkaa. Työhön voi päästä myös nopeasti, sillä lähes viikoittain etsitään sijaisia johonkin alueen kerhoista, kannattaa siis olla yhteydessä heti kun kiinnostus herää.

Aikataulu 2020-2021:

Syksylle 2020 ei ole suunniteltuja koulutuksia. Jos olet kiinnostunut kerhon ohjaamisesta, voit ottaa yhteyttä Enilaan p.0408050023, koulutus voidaan järjestää kun kiinnostuneita kertyy tarpeeksi.

nuoria veisukirja kädessä