Kerholaisia

Kouluikäiset

Kouluikäisillä tarkoitetaan 7-14-vuotiaita lapsia ja nuoria. Heille ja heidän perheilleen seurakunnassa järjestetään säännöllistä viikkotoimintaa, kuten kerhoja ja koulujen loma-aikoina leirejä. Kouluikäisten toimintaa suunnittelee ja kehittää nuorisotyönohjaaja Elina Airaksinen p. 0408050023

KIRKKOHALLITUKSEN OHJEISTAMANA VAROTOIMENPITEENÄ SEURAKUNNAN NUORISOTYÖN VIIKKOTOIMINTA JA KERHOT ON PERUTTU TOISTAISEKSI. TIEDOTAMME AJANTASAISESTI MUUTOKSISTA NÄILLÄ SIVUILLA.

Kerhoista erityisesti Kelhän kokkikerhoissa (tiistaisin ja torstaisin) sekä liikuntakerhoissa on hyvin tilaa myös uusille kerholaisille. Voit ilmoittautua suoraan kerhot-välilehdellä tai kysellä ensin lisätietoja Enilalta. Tervetuloa mukaan!

Kasvatustyöhön kaivataan vapaaehtoisia

Nuorisontyönohjaaja