Ilmoittautumiset toimintaan

Täältä löydät Jämsän seurakunnan nuorille järjestämät toiminnat, jotka vaativat ilmoittautumista.

Vapaaehtoistoiminta:

• Isoskoulutus, nuorten vaikuttajaryhmä, striimaus, kerhonohjaajuus? Kiinnostaako sinua toimia seurakunnassa vapaaehtoistoiminnassa? Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella, ja kerro, millaiseen toimintaan haluaisit lähteä mukaan. Olemme sinuun asian tiimoilta yhteydessä.

Isoskoulutus:

• Kauden 23-24 isoskoulutukset ovat pidetty. Syksyn aikataulu päivittyy tänne piakkoin.

Jatkoisoskoulutus:

• Kauden 23-24 jatkoisoskoulutukset ovat pidetty. Syksyn aikatualut päivittyvät tänne pian.

Isos - ja yövalvojahaku:

• Kesän 2024 isoshaku alkaa 22.3. klo 18.00 ja päättyy 20.4.2024. Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta (lomake avautuu uuteen välilehteen).

• Kesän 2024 yövalvojahaku alkaa 22.3. klo 18.00 ja päättyy 20.4.2024. Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta (lomake avautuu uuteen välilehteen). Yövalvojan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Retket ja muut leirit:

• Kaiken ikäisten Glow-festarit, ilmoittauminen netti sivulla (löytyy etusivulta linkki).

Muuta:

• Asutko Länkipohjassa ja tarvitsisit kyydin kotiin Kuoreveden Kahvipysäkin jälkeen? Kyydin saamiseksi ota yhteyttä Antti Närhiin ja täytä lomake tämän linkin kautta.

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajilta. Odottaen Sinua mukaan!

kuvassa keltainen rakennus, jonne ohjaaja kutsuu nuoria