Ilmoittautumiset

 

Tällä sivulla on listattuna ja esiteltynä kaikki toimintaan ilmoittautumiset. Jotkut ilmoittautumiset (kuten kerhonohjaajakoulutus) tapahtuvat suoraan ohjaajille, mutta niistä mainostetaan erikseen.

Koulutukset:

  • Syksyn isoskoulutus 2-leiri järjestetään tänä vuonna Päiväkummun leirikeskuksessa 1.-3.11.2019 . Mukaan pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen tämän linkin kautta. Lisätietoja Eveltä p. 040 8050026.

 

  • Syksyn Jatkoisoskoulutus 1 järjestetään kelhällä. Mukaan pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen tämän linkin kautta.

Isoshaut: 

Kouluikäisten syysleirille Päiväkumpuun 14.-16.10.2019 haetaan isosia. Ilmoittaudu tästä mukaan hakuun. Hakuaika loppuu 2.10.2019.

Leirit ja retket:

  • Syksyn Maata Näkyvissä -festarit on tänä vuonna 15.-17.11., ja ilmoittautuminen Jämsän seurakunnan reissuun alkaa tämän linkin kautta 25.9.

Muuta:

  • Kiinnostaako piirtäminen, maalaaminen tai valokuvaus? Jatkuvasti meneillään oleva Seuriskuvittaja-projekti kaipaa uusia ideoita, visioita ja toteutuksia. Jos kiinnostuit, niin projektiin voi hakea mukaan tämän linkin kautta.

 

  • Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube? Pysyykö kännykkä hyppysissä ja somemaailma on sinulle kuin toinen koti? Kiinnostaisiko alkaa tuottamaan sisältöä erilaisiin sosiaalisen median kanaviin? Jos vastasit kyllä, niin Seurissomettaja-projekti on silloin juuri sinulle! Projektiin otetaan mukaan rajattu määrä väkeä, joten pistä hakemus tämän linkin kautta.

 

  • Asutko Länkipohjassa ja tarvitsisit kyydin kotiin Kuoreveden nuortenillan jälkeen? Kyydin saamiseksi ota yhteyttä Antti Närhiin ja täytä lomake tämän linkin kautta.

 

 

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajilta. Tervetuloa mukaan!