Ilmoittautumiset

Tällä sivulla on listattuna ja esiteltynä kaikki toimintaan ilmoittautumiset. Jotkut ilmoittautumiset (kuten kerhonohjaajakoulutus) tapahtuvat suoraan ohjaajille, mutta niistä mainostetaan erikseen.

Isoshaku:

• Kesän 2021 rippileirien ja lastenleirien isoshaku alkaa 20.4. klo 18 ja loppuu 9.5. klo 23.59. Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta.

Yövalvoja-haku:

• Kesän leireille haetaan yli 18-vuotiaita konfirmoitu ev.lut.seurakunnan jäseniä. Yövalvojan palkka on 40 €/vrk sekä ylläpito leirikeskuksessa. Koronatilanteen takia yövalvoja ei voi poistua leiriltä päivisin.
  • Hakuaika on 17.5.-31.5.2021 klo 24 asti. Tästä linkistä voit hakea yövalvojaksi.
  • Yövalvojia haetaan seuraaville leireille:

Viron rippikoululeiri Morvassa Jämsässä 7.-14.6.2021

Särkisaari 2 rippikoululeiri 14.-21.6.2021

Särkisaari 4 rippikoululeiri 9.-16.7.2021

Särkisaaren Lastenleiri I 21.-23.6.2021

Särkisaaren Lastenleiri II 23.-25.6.2021

Särkisaaren Lastenleiri III 30.6-2.7.2021

Koulutukset:

• Tällä hetkellä ei ole käynnissä ilmoittautumisia koulutuksiin :(

Leirit ja retket:

• Tällä hetkellä ei tulossa olevia retkiä :(

Muuta:

• Jämsän seurakunnan Streamteam etsii innokkaita ihmisiä mukaan tuotantotiimiinsä. Jos sinua kiinnostaa streamaus, videoiden teko ja editointi, äänitys ja miksaus, niin tule mukaan. Koulutamme jäsenet erilaisiin tehtäviin, ja jos osaat enemmän kuin me, niin saat opettaa meitä :) Tiimiimme voit hakea tämän linkin kautta.

• Kiinnostaako piirtäminen, maalaaminen tai valokuvaus? Jatkuvasti meneillään oleva Seuriskuvittaja-projekti kaipaa uusia ideoita, visioita ja toteutuksia. Jos kiinnostuit, niin projektiin voi hakea mukaan tämän linkin kautta.

• Facebook, Instagram, Snapchat? Pysyykö kännykkä hyppysissä ja somemaailma on sinulle kuin toinen koti? Kiinnostaisiko alkaa tuottamaan sisältöä erilaisiin sosiaalisen median kanaviin? Jos vastasit kyllä, niin Seurissomettaja-projekti on silloin juuri sinulle! Projektiin otetaan mukaan rajattu määrä väkeä, joten pistä hakemus tämän linkin kautta.

• Asutko Länkipohjassa ja tarvitsisit kyydin kotiin Kuoreveden nuortenillan jälkeen? Kyydin saamiseksi ota yhteyttä Antti Närhiin ja täytä lomake tämän linkin kautta.

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajilta. Tervetuloa mukaan!