Ilmoittautumiset

 

Tällä sivulla on listattuna ja esiteltynä kaikki toimintaan ilmoittautumiset. Jotkut ilmoittautumiset (kuten kerhonohjaajakoulutus) tapahtuvat suoraan ohjaajille, mutta niistä mainostetaan erikseen.

 

Syysriparien 2020 isoshaku:

Isoshaku

Yövalvojat 

Koronatilanteen takia yövalvoja ei voi poistua leiriltä päiviksi kotiin.

 

Haku ei ole vielä alkanut. Ilmoitamme kun ne alkavat.

 

Koulutukset:

  •  Isoskoulutus 4 ja Jatkoisoskoulutus 2 järjestetään Särkisaaressa 18.-20.9.2020. Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta.

 

Leirit ja retket:

  • 20.3. teemme retken Orivedelle Gospelkonserttiin. Esiintymässä Park7 ja Juhani Tikkanen. Reissun hinta 5€ ja ilmoittautumaan pääsee 17.2. alkaen täältä

 

Muuta:

  • Kiinnostaako piirtäminen, maalaaminen tai valokuvaus? Jatkuvasti meneillään oleva Seuriskuvittaja-projekti kaipaa uusia ideoita, visioita ja toteutuksia. Jos kiinnostuit, niin projektiin voi hakea mukaan tämän linkin kautta.

 

  • Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube? Pysyykö kännykkä hyppysissä ja somemaailma on sinulle kuin toinen koti? Kiinnostaisiko alkaa tuottamaan sisältöä erilaisiin sosiaalisen median kanaviin? Jos vastasit kyllä, niin Seurissomettaja-projekti on silloin juuri sinulle! Projektiin otetaan mukaan rajattu määrä väkeä, joten pistä hakemus tämän linkin kautta.

 

  • Asutko Länkipohjassa ja tarvitsisit kyydin kotiin Kuoreveden nuortenillan jälkeen? Kyydin saamiseksi ota yhteyttä Antti Närhiin ja täytä lomake tämän linkin kautta.

 

 

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajilta. Tervetuloa mukaan!