nuoria ja veisukirja

Viikkotoiminnan esittely

Jämsänkosken nuortenillat:

Nuortenilloissa pääset viettämään vapaa-aikaa kavereiden ja nuorisotyönohjaajien kanssa vaikkapa pelaillen erilaisia pelejä. Illoissa voi ottaa rennosti musiikkia kuunnellen, jutustellen ja yhdessä aikaa viettäen. Jokaisessa nuortenillassa myös hiljennytään yhdessä Sanan äärelle. Lauantaisin on myös iltapalaa tarjolla.

Kelhän nuortenillat:

Keskiviikon nuortenilloissa pääset viettämään vapaa-aikaa kavereiden ja nuorisotyönohjaajan kanssa vaikkapa pelaillein pelejä, biljardia, pingistä, ilmakiekkoa. Illoissa voi ottaa rennosti musiikkia kuunnellen, jutustellen ja yhdessä aikaa viettäen. Jokaisessa nuortenillassa pidetään hartaus, jossa saamme oppia uutta Taivaan Isästä.

Perjantain nuortenilloissa keskitytään vapaa-ajanvieton lisäksi yhteisiin opetushetkiin tärkeimpien asioiden äärellä. Illan päätteeksi pidetään myös yhteinen Raamatunluku- ja pohdintahetki.

Hallin nuortenillat:

Torstaisin voi viettää aikaa pelaillen ja musiikkia kuunnellen jutellen kavereiden ja nuorisotyönohjaajan kanssa. Joka illassa hiljennytään myös yhteiseen hartaushetkeen.

Koulupäivystys:

Seurakunnan nuorisotyönohjaajat päivystävät viikottain yhtenäiskouluilla ja lukiolla. Päivystäjän luona voit vaihtaa kuulumisia, ilmoittautua koulutuksiin ja reissuihin, viettää välituntia, pelailla, jutella iloista ja murheista sekä nauttia toisten seurasta.

Housebänd:

Housebändissä kokoontuu erilaiset musadiggarit, joilla on innostusta soitella yhdessä ja erilaisissa tilanteissa ja tilaisuuksissa. Mukaan voi lähteä, vaikka asiat eivät ennalta tuttuja olisikaan. Voit oppia paljon uutta ja kiinnostavaa sekä päästä mukaan toteuttamaan ihan mahtavia projekteja. Toiminta on suunniteltu kuutosluokkalaisesta ylöspäin.

Voit tiedustella lisää bänditoiminnasta minulta:

Ari Mäkelä pappi

ari.j.makela@evl.fi

Moottoripaja:

Moottoripaja sopii kaikille mopoista ja muista kaksipyöräisistä kiinnostuneille nuorille. Pajaa pidetään seurakunnan, Jämsän kaupungin nuorisopalveluiden sekä 4 H-liiton yhteistyönä. Pajalle voi tulla korjailemaan, huoltamaan tai rakentamaan omaa kulkupeliä. Pajalta löytyvät perustyökalut sekä tilaa hengailuun kavereiden kanssa. Ei haittaa vaikkei olisi omaa kulkuvälinettä, pajalle voi tulla aina viettämään aikaa sekä auttamaan toisia korjaushommissa. Mukana paikalla on myös nuorisotyöntekijä sekä tekninen asiantuntija.