Koronapandemian aiheuttamat muutokset seurakunnan toiminnassa

Syyskaudella seurakunnassa järjestetään monenlaisia yhteen tulemisia ja asiiden jakamisen
hetki Kaikkivaltiaan edessä. Ne hoitavat meitä, olemme sitten vauvoja, vaareja tai siltä väliltä.
Jumalanpalveluksia järjestetään kaikilla alueilla. Kerran kuukaudessa voit seurata striimattua
jumalanpalvelusta. Myös muita erityisiä jumalanpalveluksia ja tilaisuuksia voi seurata
etäyhtyksien kautta.

Seurakunta pyrkii järjestämään tilat, joihin on turvallista tulla. Samoin kuin alueemme muissa
joukkokokoontumisissa, myös seurakunnan kaikissa tilaisuuksissa suositellaan kasvomaskin käyttämistä.
Pyydämme huomioimaan riittävät turvavälit sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.
Paljon on kiinni myös siitä, että tilaisuuksiin maltetaan tulla ilman mitään hengitystieoireita.

Ihmisen suuri perustarve on tulla kuulluksi. Tarvitsemme ihmistä, jolle kertoa asioitamme.  Seurakunnassamme on kokeneita työntekijöitä, jotka kohtaavat eri ikäisiä ihmisiä monenlaisissa elämäntilanteissa ja ovat juuri sinua varten. Yhteystiedot löydät täältä.

Valtakunnallinen kirkon palveleva puhelinnumero on  0400 22 11 80
Nuorten keskustelukanavia: Saapas chatsekasin247.fi, nuortennetti.fi ja erityisesti kouluikäisille suunnattu seurakuntien Nettitupu

Elävä Vapahtaja, kiitos että sanasi on edelleen totta:
"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon."

Kiitos kaikista heistä, jotka pitävät ihmisistä huolta.

Pyydämme siunausta lääkäreille, hoitajille ja muulle terveydenhuollon henkilökunnalle.
Ole viranomaisten kanssa, kun he tekevät päätöksiä.
Kiitos, että tuot kaiken vaikean ja raskaan keskelle kannattelevia käsiä. Aamen."