Keskeisimmät toimet turvallisiin kokoontumisiin

Epidemian perusvaihessa ei anneta kokoontumisrajoituksia väkimäärän suhteen
sisä- tai ulkotiloissa tapahtuviin tilaisuuksiin.

Tautitilanteen edelleen rauhallisena pitämiseksi perusvarotoimenpiteitä on kuitenkin noudatettava.
Niihin kuuluu:

- Tilaisuuksiin ei saa tulla oireisena
- Oikein toteutettu yskimis- ja niistämishygienia estävät tartuntoja
- Hyvä käsihygienia on tarpeen tartuntojen estämisessä; käsien puhdistamiseen annetaan mahdollisuus
- Pintojen ja tilojen siivousta tehostetaan
- Maskin käyttöä suositellaan sisätiloissa aina, jos lähikontaktien välttäminen on vaikeaa
- Sisätiloissa tapahtuvissa kokoontumisissa noudattaan turvavälejä

Jumalanpalvelukset pidetään seurakuntamme eri alueilla normaalin rytmin mukaisesti.
Striimattuja jumalanpalveluksia toteutetaan säännöllisesti. Linkki seurakunnan omalle YouTube-kanavalle
löytyy seurakunnan nettisivuilta.

* * *
Ihmisen suuri perustarve on tulla kuulluksi. Tarvitsemme ihmistä, jolle kertoa asioitamme.  Seurakunnassamme on kokeneita työntekijöitä, jotka kohtaavat eri ikäisiä ihmisiä monenlaisissa elämäntilanteissa ja ovat juuri sinua varten. Yhteystiedot löydät täältä.

Valtakunnallinen kirkon palveleva puhelinnumero on  0400 22 11 80
Nuorten keskustelukanavia: Saapas chatsekasin247.fi, nuortennetti.fi ja erityisesti kouluikäisille suunnattu seurakuntien Nettitupu

Elävä Vapahtaja, kiitos että sanasi on edelleen totta:
"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon."

Kiitos kaikista heistä, jotka pitävät ihmisistä huolta.

Pyydämme siunausta lääkäreille, hoitajille ja muulle terveydenhuollon henkilökunnalle.
Ole viranomaisten kanssa, kun he tekevät päätöksiä.
Kiitos, että tuot kaiken vaikean ja raskaan keskelle kannattelevia käsiä. Aamen."