Kirkon suurkeräys, Yhteisvastuukeräys käynnistyy jälleen sunnuntaina 3.2.2019.

Kirkon perinteinen suurkeräys, Yhteisvastuukeräys käynnistyy su.3.2. ja jatkuu 1.5. asti.
Suomessa vuoden 2019 yhteisvastuuvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa Kirkon diakoniarahaston kautta. Lisäksi diakoniarahaston avustuksilla tuetaan taloudellisesti eri syistä vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä. Keräysvaroja käytetään myös monipuoliseen avustustyöhön paikallisseurakuntien kautta.

Ulkomailla keräysvaroin tuetaan koulunsa keskeyttämään joutuneiden oppilaiden paluuta takaisin kouluun, jaetaan koulu- ja hygieniatarvikkeita sekä autetaan koulumaksuissa. Syrjäseuduille koulutetaan lisää päteviä opettajia ja rakennetaan turvallisia kouluja. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Jämsän seurakunnan YV-tapahtumia ja tilaisuuksia:

YV-Kirppis 4.-6.3.
Hyvä, iso kirppis YV:n hyväksi aukeaa jälleen ma 4.3. Kirppis on avoinna ma ja ti klo 9-19 ja ke klo 9-15. Otamme vastaan myös hyvää puhdasta ja ehjää tavaraa. Vaatteita, kirjoja, astioita, lasten leluja, urheiluvälineitä ym. Kirppistavaraa voi tuoda Jämsän diakoniatoimistoon sen aukioloaikoina ma, ti ja pe klo 9-11. Muuna aikana tavaraa voi jättää myös ulos oven taakse. Ne kulkeutuvat siitä kyllä sisälle.

Laskiaistiistai 5.3.
Laskiaistiistain perinteinen, hyvä laskiaismäki laskjoille klo 17-19.
Lisäksi koko perheen laskiaisjamit kirkossa by Marko & Masa.  Kirkon alasalissa tarjolla myös laskiaispullaa, mehua yms.

Torstai 21.3.
Laulajien YV-konsertti Jämsän seurakuntakeskuksessa klo 19.

Kudotaan sukkaa, johon kuvioksi tulee Yhteisvastuukeräyssydän
Yhteisvastuulapanen
Sairaalapappi, diakoniatyöntekijä