Kirkon suurkeräys, Yhteisvastuukeräys käynnistyy jälleen sunnuntaina 3.2.2019.

Kirkon perinteinen suurkeräys, Yhteisvastuukeräys käynnistyy su.3.2. ja jatkuu 1.5. asti.
Suomessa vuoden 2019 yhteisvastuuvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa Kirkon diakoniarahaston kautta. Lisäksi diakoniarahaston avustuksilla tuetaan taloudellisesti eri syistä vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä. Keräysvaroja käytetään myös monipuoliseen avustustyöhön paikallisseurakuntien kautta.

Ulkomailla keräysvaroin tuetaan koulunsa keskeyttämään joutuneiden oppilaiden paluuta takaisin kouluun, jaetaan koulu- ja hygieniatarvikkeita sekä autetaan koulumaksuissa. Syrjäseuduille koulutetaan lisää päteviä opettajia ja rakennetaan turvallisia kouluja. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Jämsän seurakunnan YV-tapahtumia ja tilaisuuksia:

Keskiviikko 20.3.
YV-lauluseurat Maija-Liisa ja Ossi Vehmaalla klo 18.
Osoite: Vuohilahdentie 24.
Mukana Marjatta Mäkinen, Laura Laine ja Marjo Leppämäki.

Torstai 21.3.
"Kevättä rinnassa" -Laulajien YV-konsertti Jämsän seurakuntakeskuksessa klo 19.
Säestys Marko Kupari, piano.
Ohjelma 10 euroa, tuotto YV:lle.

Kudotaan sukkaa, johon kuvioksi tulee Yhteisvastuukeräyssydän
Yhteisvastuulapanen
Sairaalapappi, diakoniatyöntekijä