Pääsiäinen 2022

Olet lämpimästi tervetullut pääsiäisen tilaisuuksiin. Toivotamme Sinut tervetulleeksi ihan paikanpäälle kirkkoihin,
nyt kun koronarajoitukset eivät estä. Livestriimaamme kuitenkin palmusunnuntain 10.4. sekä pääsiäispäivän 17.4. Jämsän kirkossa pidettävät jumalanpalvelukset. Näin pääset osallistumaan myös verkon välityksellä messuihin.

HUOM! Markuksen evankeliumi-kirkkodraamaesitys pääsiäislauantaina 16.4. on PERUTTU sairastapauksen vuoksi.

Kiirastorstai 14.4.
* Ehtoollishartaus Jämsänkosken kirkossa klo 13. Ari Mäkelä, Marko Kupari, kirkkokuoro.
* Messu Länkipohjan rukoushuoneessa klo 15. Pekka Ikonen, Vesa Rekunen.
* Messu Koskenpään kirkossa klo 17. Sanna Loimusalo, Helena Säily.
* Messu Jämsän kirkossa klo 18.  Ari Mäkelä, Marko Kupari, kirkkokuoro.
* Messu Kuoreveden kirkossa klo 18. Pekka Ikonen,  Vesa Rekunen.
* Messu Jämsänkosken kirkossa klo 19.  Sanna Loimusalo, Helena Säily, Aimo Ojala laulu.

Pitkäperjantai 15.4.
* Sanajumalanpalvelus Jämsän kirkossa klo 10.  Matti-Pekka Piirainen, Marko Kupari, kirkkokuoro.
* Sanajumalanpalvelus Kuoreveden seurakuntatalossa klo 10.  Harri Niemelä, Vesa Rekunen.
* Sanajumalanpalvelus Jämsänkosken kirkossa klo 13. Matti-Pekka Piirainen, Helena Säily, kirkkokuoro.
* Jeesuksen kuolinhetken rukoushetki Kustaankodossa klo 14. Juha Silmu, Sley.
* Jeesuksen kuolinhetken rukoushetki Länkipohjan rukoushuoneessa klo 15.  Harri Niemelä,  Vesa Rekunen.
* Jeesuksen kuolinhetken rukoushetki Koskenpään kirkossa klo 15. Sanna Loimusalo, Helena Säily, kirkkokuoro.

Pääsiäislauantai 16.4.
* Iltamessu Jämsän kirkossa klo 20. Teräväinen, Piirainen, Kupari. Messun jälkeen iltateetarjoilu.

Pääsiäispäivä 17.4.
* Messu
Jämsän kirkossa klo 10.  Ari Mäkelä, Marko Kupari, kirkkokuoro. Messu striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle, johon linkki nettisivuilla.
* Messu Kuoreveden kirkossa klo 10.  Harri Niemelä,  Pertti Lehtonen.
* Messu Koskenpään kirkossa klo 10.  Sanna Loimusalo,  Helena Säily.
* Messu Jämsänkosken kirkossa klo 13.  Sanna Loimusalo,  Helena Säily, kirkkokuoro.

2. pääsiäispäivä, maanantai 18.4.
* Messu
Jämsän kirkossa klo 10.  Minna Teräväinen, Helena Säily.

Lapuan hiippakunnan piispan, Matti Salomäen, pääsiäistervehdyksen pääset lukemaan tästä.

Jämsän kirkonmäen Hiljaisuuden polku on muuttunut Pääsiäispoluksi. Polun kuvituksen ja tekstit ovat
tehneet Kaipolan koulun kolmas- ja neljäsluokkalaiset pääsiäiskertomusta mukaillen. Polku alkaa kävelytieltä
seurakuntakeskuksen edestä.

Katso pääsiäispolun kuvat tästä.

Pääsiäisen kolme ristiä pystytettynä Jämsän kirkonmäellä