Kesä 2019 tarjoaa monipuolisen kattauksen erilaisia seurakunnan tilaisuuksia ja tapahtumia, joihin toivotamme kaikki tervetulleeksi.

Kurvaa kirkkoon kesällä, sen tunnelmaan ja rauhaan!
Jämsän Tiekirkko avoinna 17.6.-2.8. ma-pe klo 11-16. Opas paikalla.
Kuoreveden Tiekirkko avoinna 17.6.-2.8. ma-pe klo 11-15. Opas paikalla.
Juhannusaattona kirkot suljettu.

Lähetyksen torikahvilat yhdessäolon ja virkistymisen merkeissä:
Jämsän torilla lauantaisin klo 8-12  (15.6.-7.9.)
Kuoreveden torilla tiistaisin klo 13-15 (4.6.-13.8.).

KESÄKUU

Kesäkuun torstait (paitsi to 20.6.)
Saarikirkkoilta Särkisaaren leirikeskuksessa klo 19. Yhteislähtö matkahuollosta klo 18.30. Hartaus
Saarikirkossa, jonka jälkeen yhdessäoloa rantasaunalla tai terassilla tarjoilun merkeissä (3€).

Juhannusaatto, perjantai 21.6.
Kaikenikäisten juhannusjuhla Särkisaaren leirikeskuksessa. Vieraana nimikkolähetti Pauli Vanhanen
perheineen. Kahvitarjoilu klo 18, ohjelmaa klo 19 alkaen. Linja-autokuljetus. Säävarauksella illalla
kokko ja makkaranpaistoa.

Juhannuspäivä, lauantai 22.6.
Messu Jämsän kirkossa klo 10.
Messu Kuoreveden kirkossa klo 10
Messu Jämsänkosken kirkossa klo 13.

Sunnuntai 23.6.
Sanajumalanpalvelus Jämsän kirkossa klo 10.
Sanajumalanpalvelus Kuoreveden Kotiseutumuseolla klo 10. Kertteen-Palsinan kyläyhdistys tarjoaa kirkkokahvit.
Sanajumalanpalvelus Koskenpään kirkossa klo 13.

HEINÄKUU

Torstai 4.7.
Konsertti Jämsän kirkossa klo 19. Ylioppilaskunnan laulajien pienyhtye, Suven Sällit, esiintyvät.
Konsertti tarjoaa laajan kattauksen sekä kevyttä että klassista mieskuoromusiikkia - niin nuorta
energiaa, hartaita tunnelmapaloja kuin rakastetuimpia serenadeja.
Vapaa pääsy, käsiohjelma 10€.

Sunnuntai 7.7.
Messu Kuoreveden kirkossa klo 10. Kesäasukkaiden kirkkopyhä. Musiikkia Sarastus-yhtye. Kirkkokahvit ulkona jos sää sallii.
Seurakuntailta Hassin Rukoushuoneessa klo 18.

Tiistai 9.7.
Koskenpää-viikko: Eläkeläisten kesäkerho seurakuntatalossa klo 10-13. Omakustanteinen lounas.

Keskiviikko 10.7.
Koskenpää-viikko: Kirkkokonsertti klo 19. Groundbreakers-yhtye. Vapaa pääsy, ohjelma 10€.

Perjantai 12.7.
Koskenpää-viikko: lähetystyön torikahvio markkinoilla klo 9-14. Keittolounas klo 10.30 alkaen.

Sunnuntai 14.7.
Kiusakylän messu kirkossa klo 17. Kesäasukkaiden kirkkopyhä. Kirkkokahvit.

Tiistai 16.7.
Opastettu hautausmaakierros Jämsän Vanhalla hautausmaalla klo 18. Oppaana Seija Jatkonen.

Keskiviikko 17.7.
Konsertti Koskenpään kirkossa klo 19. Marko Rutanen, kitara ja Marko Kupari, urut. Vapaa pääsy, ohjelma 10€.

Heinäkuun torstait

Sunnuntai 28.7.
Messu Kuoreveden kirkossa klo 10. Marttojen kirkkopyhä. Martat 120 vuotta! Kuoreveden ja Hallin
Martat tarjoavat kirkkokahvit.

Luontokirkko Hassin Rukoushuoneessa klo 18.

Keskiviikko 31.7.
Pihaseurat Riitta ja Timo Lappalaisella klo 18. Os. Vihtorinkuja 5 €, Halli. Mukana Lassi Stenman,
Marjatta Mäkinen, Helena Säily. Tarjoilua.

ELOKUU

Sunnuntai 4.8.
Konsertti Jämsän kirkossa klo 18. Kai Nieminen, kitara; Marko Rutanen, kitara; Marko Kupari, urut. Vapaa pääsy, ohjelma 10€

Sunnuntai 11.8.
Hautausmaajuhla Miekkainpetäjän hautausmaalla klo 12.30. Sateella kappelissa.
Luetaan viime vuoden juhlan jälkeen Miekkainpetäjälle haudattujen nimet.

Luontokirkko Koskenpäällä Eräpoikien kodalla klo 17.

Konsertti Jämsänkosken kirkossa klo 18
Trio Suave: Sanna Kokko, viulu; Saara Renvall, sello; Outi Keskinen, piano.
Vapaa pääsy, ohjelma 10€.

Keskiviikko 14.8.
Musiikilliset päiväkahvit Jämsän seurakuntakeskuksessa klo 13. Yhteislaulua ja pianomusiikkia.

Elokuun torstait:

Sunnuntai 18.8.
Juhlajumalanpalvelus Jämsän kirkossa klo 10. Piispa Matti Repo avustajineen asettaa Harri Niemelän
kirkkoherran virkaan. Messun jälkeen ruokailu ja juhla seurakuntakeskuksessa.

Keskiviikko 21.8.
Eläkeläisten hyvinvointipäivä yhdessä Koskenpään Kirin kanssa seurakuntatalossa klo 9.30-15.

Torstai 22.8.
Musiikilliset päiväkahvit Jämsänkosken seurakuntatalossa klo 13. Yhteislaulua ja pianomusiikkia.

Keskiviikko 28.8.
Pihaseurat Suinulan kylätalossa klo 18. Kyläyhdistys tarjoaa kahvit.

SYYSKUU

Sunnuntai 1.9.
Seurakuntailta Hassin Rukoushuoneessa klo 18.

Mansikoita