Juhannus

Juhannusviikonlopun tilaisuudet ovat perinteisiä ja kutsuvat ihmisiä jälleen yhteen kokemaan
Suomen keskikesän juhlaa.

Juhannusaatto 24.6.
Perinteistä koko perheen  juhannusjuhlaa vietetään seurakunnan leirikeskuksessa, Särkisaaressa,
juhannusaattona klo 19 alkaen. Kahvitarjoilu jo klo 18 alkaen.
Ohjelmaosuudessa kesäisiä yhteislauluja, hartaus. Illemmalla mahdollisuus ostaa makkaraa sekä
kokko säävarauksella.
Kuljetus: Jämsänkosken linja-autoasema klo 17.45, Jämsän linja-autoasema klo 18, Särkisaari. Paluu illalla juhlan jälkeen. Hinta 5€.

Os. Särkisaaren leirikeskus, Särkisaarentie 365, Jämsä. Särkisaaressa myös hyvä venelaituri.

Juhannuspäivä 25.6.
Messu Jämsänkosken kirkossa klo 13. Ari Mäkelä, Helena Säily.

Sunnuntai 26.6.
Messu Jämsän kirkossa klo 10. Minna Teräväinen, Helena Säily. Jumalanpalvelus striimatan seurakunnan YouTube-kanavalle.
Linkki ohjelmaan löytyy tästä.

Sanajumalanpalvelus Kuoreveden Kotiseutumuseolla klo 10. Pekka ikonen, Vesa Rekunen, Kuoreveden kirkkokuoro.
Kahvit Hallin seutu ry.

Messu Länkipohjan Rukoushuoneessa klo 13. Pekka Ikonen, Vesa Rekunen.

Juhannusruusuja kivellä