Hääpäivä 22.2.22  - Pienellä vaivalla tunnelmalliset kirkkohäät

Seurakunta tarjoaa jälleen mahdollisuuden saada tunnelmalliset kirkkohäät pienellä vaivalla kuin
myös helposti muistettavan hääpäivän numerosarjan, kun Jämsän kirkossa vietetään Hääpäivä 22.2.22 -iltaa.
Edellinen non stop-vihkitilaisuus pidettiin juuri ennen koronaa 20.2.20.

Uutta ensi vuoden vihki-illassa on se että tällä kertaa vihkiparit voivat halutessaan varata vihkiajan etukäteen.
Aikoja on tarjolla puolen tunnin välein klo 17 alkaen. Vuorot täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.
Iltaan voi toki tulla myös ilman ajanvarausta, mutta tällön saattaa joutua odottamaan vuoroaan.

Ajanvarauslomake avautuu nettisivuille 10.1.22 ja ilmoittautua voi aina 15.2. asti.

Vihkipari tapaa vihkivän papin vasta ennen vihkimistä ja heillä on hetki aikaa keskustella.
Seurakunta varaa iltaan useamman papin ja kanttori huolehtii häämarsseista.

Vihkitilaisuuteen tarvitaan vain vihittävä pari, sormukset, avioliiton esteettömyystodistus ja molempien
henkilöllisyystodistus. Vihkiparin tulee huomioioda, että avioliiton esteiden tutkinta täytyy olla tehtynä
hyvissä ajoin ennen vihkimistä. Lisäksi vihittävien tulee olla rippikoulun käyneitä kirkon jäseniä.
Kirkollisesti voidaan vihkiä myös sellainen pari, jossa toinen kuuluu evankelis-luterilaiseen kirkkoon ja
toinen johtonkin muuhun kristilliseen kirkkoon. Myös maistraatissa solmitun avioliiton siunaaminen
on mahdollista.

Mahdollinen koronatilanne tiedetään lähempänä mutta lähtökohtaisesti vieraiden suhteen ei ole rajaa.

Edelliskerran tavoin vihkimisen jälkeen on seurakuntakeskuksessa tarjolla kakkukahvit koko hääseurueelle.

Kysy lisää vihki-illasta: Kirkkoherranvirasto p. 040 8050 000

Hääpäri pitää hääkimppua yhdessä kiinni