Jämsän kirkko

Ehtoollisjumalanpalvelus (aihe: Etsikkoaikoja), seurakuntapastori Heikki Rantasen lähtösaarna

Messu Jämsän kirkossa klo 10. Liturgia: Sanna Loimusalo, saarna: eläkkeelle siirtyneen seurakuntapastori Heikki Rantasen lähtösaarna, kanttori: Marko Kupari. Messu striimataan seurakunnan Youtube-kanavalle. Linkki lähetykseen.

Aiemmin ilmoitettu messun jälkeinen kahvitilaisuus on koronatilanteesta johtuen peruttu.

Paikan päällä tilaisuuteen osallistuva voi vapaaehtoisesti jättää henkilökunnalle nimensä ja puhelinnumeronsa mahdollista koronajäljitystä varten.

Kolehti: Avustus- ja lähetystyön lentojen toteuttamiseen kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla MAF-Suomen Lähetyslentäjät ry:n kautta.

Seurakuntapastori, Jämsän ja Jämsänkosken alueen pappi
Koskentie 30 C