Pääsiäispolku

ma 13.4. kello 09.00
Jämsän kirkonmäki, Jämsänkosken kirkonmäki, Koskenpään kirkonmäki, Kuoreveden seurakuntakeskuksen piha-alue, Länkipohjan Rukoushuoneen piha-alue

Pääsiäispolun viisi eri pistettä johdattaa kulkijat pääsiäisen tapahtumiin. Tipu johdattaa kulkijan seuraavalle pisteelle.

Pääsiäispolku koostuu viidestä eri pisteestä, joissa kerrotaan pääsiäisen ajan tapahtumista.
Tekstit on suunnattu kaikenikäisille, mutta perheen pienimmille voi kertoa tapahtumat omin sanoin.
Pääsiäistipu johdattaa kulkijat polulla aina seuraavalle pisteelle.

Polun voi kulkea kukin itselle sopivana ajankohtana tiistaihin 14.4. asti.
Näin poikkeusaikana on hyvä muistaa hyvät turvavälit jos sattuu että samaan aikaan on monia muita polun kulkijota.

Polut löytyvät seuraavasti:
Jämsän kirkonmäeltä (lähtö huoltorakennuksen viereiseltä kävelytieltä),
Jämsänkosken kirkonmäeltä, jossa polun alku on päiväkerhon leikkikentän aidan luona jatkuen ympäri kirkon kävelytietä pitkin päättyen kirkon eteen.
Koskenpäällä pääsiäispolku alkaa kirkon edestä parkkipaikalta ja kiertää tietä hautausmaan parkkipaikalle ja siitä mäkeä ylös seurakuntatalolle ja kirkolle.
Kuorevedellä ja Länkipohjassa polku kiertää seurakuntakeskuksen ja rukoushuoneen piha-alueella.

Kasvatuksen toimialan toimialajohtaja
Koskentie 30C