Jämsän seurakuntakeskus

Perhekerho on avoin kohtaamispaikka lapselle ja aikuiselle

Perhekerhoon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhot ovat avoimia kaikille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Kerhossa on mahdollisuus tavata toisia perheitä, solmia ystävyyssuhteita ja harjoitella sosiaalisia taitoja. Perhekerho kutsuu pysähtymään arjen keskellä ja jakamaan yhteisiä arjen kysymyksiä.

Perhekerhossa tarjotaan aamupala, hiljennytään hetkeksi hartauteen, leikitään, lauletaan ja välillä askarrellaan yhdessä. Aikaa on myös vapaalle leikille.

Jämsän perhekerhot ovat maksuttomia.

Jämsän alueen vastaava lastenohjaaja
Koskentie 30C

Jämsän perhekerhot, Länkipohjan perhe-, päiväkerho- ja iltapäivätoiminta, päiväkotien kirkkohetket

Koskenpään seurakuntatalo