Laskiaissunnuntain messu

Jämsän kirkko

Ehtoollisjumalanpalvelus (aihe: Jumalan rakkauden uhritie) Jämsän kansanopiston toveripäivien aloitusjumalanpalvelus

Laskiaissunnuntain messu Jämsän kirkossa klo 10. Kansanopiston entisten oppilaiden toveripäivien aloitusjumalanpalvelus. Johanna Luomanen ja Pertti Lehtonen.
Kukkatervehdys Äiti-patsaalla ennen messua klo 9.30. Messun jälkeen toveripäivät jatkuvat seurakuntakeskuksessa ruokailun ja päiväohjelman merkeissä. Päiväjuhlassa juhlapuheen pitää kirkkoherra Tapani Vanhanen. Lisäksi musiikkia, yhteislaulua ja muuta ohjelmaa. Vapaa sana. Tilaisuus päättyy päätöskahvihetkeen klo 15.

Kolehti: Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastolle, katastrofirahaston valmiuden ylläpitämiseen hätäavun antamiseksi ihmisten ja luonnon aiheuttamien kriisien uhreille.