Hääpäivä 20.02.2020

Jämsän kirkko

Non stop-vihkimistilaisuus

Hääpäivä 20.2.2020. Seurakunta järjestää hääillan Jämsän kirkossa. Papit vihkivät pareja saapumisjärjestyksessä klo 18-21 välillä.
Vihkimishetki on yksityinen ja kullakin parilla hääseurueineen on täysi rauha tilaisuuden pitämiseen. Ennen vihkimistä parit tapaavat vihkivän papin ja pääsevät näin kertomaan papille jotain henkiökohtaista parisuhteestaan kuten on tapana yleensäkin avioliittoon vihkimisissä.
Pappi tarkastaa myös avioliiton solmimiselle säädetyt laillisuudet. Parilla tulee olla mukana nk. avioliiton esteettömyystodistus, jonka pari saa hoitaessaan esteettömyystutkinnan. Lisäksi mukana pitää olla sormukset ja henkilöllisyystodistukset.

Vihkimisen jälkeen hääparille vieraineen tarjotaan kirkon alasalissa kakkukahvit.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Kaikki lähtee liikkeelle kun pari saapuu Jämsän kirkon pääovesta paikalle ja nähdään onko jonoa vihkimiseen jne. Vihkimässä on useita pappeja joten oletetaan että pari pääsee melko pian vihkikeskusteluun papin kanssa. Pari ja vieraat odottelevat sitten omaa vuoroa.

Seurakuntapastori, Sanan toimialan johtaja
Seurakuntatyön erityispalvelut
Koskentie 30 C

Kustaankoto

Torstai-tuokio

Iloisessa joukossa kokoonnutaan erilaisten teemojen äärellä

Kuoreveden seurakuntatalo

Kultaisen iän kerho

Lapuan piispa Simo Peura vieraana kerhossa

Kustaankoto

Kustaankodon avoimet ovet

Avoimet ovet kutsuvat kahvittelemaan, tapaamaan toisia tai vain istahtamaan hetkeksi!