Vauvakahvila

Kustaankoto

Vauvakahvila on äitien tai huoltajien ja pienten vauvojen yhteinen kohtaamispaikka

Vauvakahvilassa voi yhdessä toisten ätien kanssa jakaa arjen pieniä iloja ja ihmeitä tai etsiä yhdessä vastauksia mieltä painaviin kysymyksiin vauva-arjen keskellä.

Vauvakahvilaan voit tulla ja lähteä pois klo 9.30-12 välisenä aikana  non-stop ajatuksella (aika voi kauden aikana muotoutua toiveiden mukaan myös toisenlaiseksi).

Vauvakahvilassa on äideille tarjolla pientä purtavaa, vauvoille pötköttelyä, jokelteluseuraa sekä kavereiden kanssa leikkimistä. Toiminta on maksutonta eikä vaadi etukäteen ilmoittautumista. Vauvakahvilan toiminnassa otetaan äitien ja vauvojen toiveita huomioon.
Tule rohkeasti mukaan!

Kasvatuksen toimialan toimialajohtaja
Koskentie 30C

Koskenpään seurakuntatalo