Marttyyrien ääni

Jämsän seurakuntakeskus

Vainottujen kristittyjen ääni Suomessa -tilaisuus

Marttyyrien Äänen toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen kertoo tilaisuudessa uskon todellisuudesta ääriolosuhteissa. Samalla saadaan kuulla ajankohtaisia uutisia kristityistä, jotka elävät vainojen keskellä sekä uuden tien löytäneistä entisistä vainoojista.

"Autuaita olette te, kun teitä minun tähteni herjataan ja vainotaan".

Kristityt ovat maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä. Jopa 245 miljoonaa kristittyä elää vakava-asteisen uskonnollisen vainon alla. Vainolla tarkoitetaan erilaisia rajoituksia, syrjintää tai vihamielisyyttä, jota joutuu kokemaan kristillisen vakaumuksen vuoksi. Pahimmillaan vaino voi johtaa vankilatuomioihin, väkivaltaan ja kuolemaan. Ankarinta kristittyjen vaino on ollut maailman suljetuimmassa maassa, Pohjois-Koreassa.

Marttyyiren Ääni ry on yhteiskristillinen, kansainvälinen järjestö, joka on jo yli 40 vuoden ajan jakanut tietoa kristittyhen vainoista. Järjestön perustaja oli romanialainen pastori Richard Wurmbrand, joka aikanaan virui Romanian vankiloissa 14 vuoden ajan. Marttyyrien Ääni osallistuu useisiin vainottua seurakuntaa tukeviin projekteihin eri puolilla maailmaa. Avustusprojekteja on mm. Pophjois-Koreassa, pakistanissa, Irakissa, Nigeriassa ja Kolumbiassa. Järjestö julkaisee tiedotuslehteä, toimittaa radio- ja TV-ohjelmia ja vierailee seurakunnissa. Internetsivut löytyvät osoitteesta: www.marttyyrienaani.fi.

Seurakuntatyön erityispalvelut
Koskentie 30 A