Konsertti

Konsertti Jämsän kirkko

Satukuvia pianolle: Toivo Kuulan pianoteoksia

Janne Oksasen "The Piano Works" -kiertue saapuu Jämsälän sunnuntaina 26.1. Oksanen esittää Toivo Kuulan pianoteoksia.
Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Kansalaissodan aikana väkivaltaisesti kuolleen Toivo Kuulan (1882-1918) pianomusiikki altistaa ihmisen itsetutkiskelulle, riipaisee syvältä, eikä jätä ketään kylmäksi. Se herättää meissä suuria tunteita ja kysymyksiä niin elämästä kuin kuolemasta.
Pianotaiteilija Janne Oksanen esittää konsertissaan Kuulan pianoteoksia, jotka löytyvät myös hänen tulevalta levyltään. Oksasen debyyttialbumi Kuula: The Piano Works julkaistiin 20.9.19, jonka jälkeen hän kiertää ympäri Suomea konsertoiden yli 30 kaupungissa.

"Ei voi olla hienompaa lahjaa suomalaisen musiikin ystäville, kuin saada nämä esitykset nyt myös levylle"
- Markku Marttinen, Kuulan tyttärenpoika

kanttori, musiikkityön työalajohtaja