Länkipohjan kerhotila

Perhekerho on avoin kohtaamispaikka lapselle ja aikuiselle.

Perhekerhoon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhot ovat avoimia kaikille, eikä niihin tarviste ilmoittautua. Kerhossa on mahdollisuus tavata toisia perheitä, solmia ystävyysuhteita ja harjoitella sosiaalisia taitoja. Perhekerho kutsuu pysähtymään arjen keskellä ja jakamaan yhteisiä arjen kysymyksiä.

Perhekerhossa tarjotaan aamupala, hiljennytään hartauteen, leikitään, lauletaan ja välillä askarrellaan yhdessä. Aikaa on myös vapaalle leikille. Jämsän perhekerhot ovat maksuttomia.

Jämsän alueen vastaava lastenohjaaja
Koskentie 30C

Jämsän perhekerhot, Länkipohjan perhe-, päiväkerho- ja iltapäivätoiminta, päiväkotien kirkkohetket

Koskenpään seurakuntatalo