Ekumeenisen rukousviikon tapahtuma

Helluntaseurakunnan tila, Peltotie 1, Jämsä

Kristittyjen ykseyden rukouspäivään liittyvä yhteinen tilaisuus

Lauantaina 18.1. vietetään kristittyjen ykseyden rukouspäivää, ja siihen liittyen myös Jämsän helluntaiseurakunnan tiloissa järjestetään yhteinen tilaisuus.

Tapahtuma alkaa Helluntaseurakunnan Betaniassa klo 15. Sen järjestelyissä ovat mukana paikkakunnalla toimivat kristilliset seurakunnat edustajineen. Adventtiseurakunnasta Taisto Hillberg; Elämän Sanasta Heikki Lehikoinen, Jämsänjokilaakson Vapaaseurakunnasta Olavi Riikonen, Helluntaiseurakunnasta Harri Grönstrand ja Evankeli-luterilaisesta seurakunnasta kirkkoherra Harri Niemelä.

Tilaisuudessa kaikkia kristittyjä yhdistäviä lauluja, rukousta ja Raamatun sanaa.

Tärkeät aiheet ja tehtävät kutsuvat kristittyjä nyt yhteiseen rukoukseen, rukousviikon 18.-25.1. aikana. Ekumeenisen rukousviikon teema "Olkaa rehellisiä ja oikeudenmukaisia" haastaa jokaisen. Aihe perustuu 5. Mooseksen kirjan ohjeisiin tuomarien velvollisuuksista. Tuomarien tehtävä on etsiä totuutta ja oikeudenmukaisuutta - mutta se on myös jokaisen kristityn tehtävä.

Tilaisuuden päätteeksi juodaan kahvit! Tervetuloa!

Seurakuntatyön erityispalvelut
Koskentie 30 A

Kuoreveden seurakuntatalo

Jumalanpalvelus (aihe: Jeesus herättää uskon)