Luento

Jämsän seurakuntakeskus

Teol.toht. ja Uuden testamentin eksegetiikan dosentti Raimo Hakola luennoi

Helsingin yliopistossa vaikuttava, teologian tohtori ja Uuden testamentin eksegetiikan dosentti, jämsäläinen Raimo Hakola luennoi Jämsän seurakuntakeskuksessa aiheesta "Jeesuksen ja rabbien Galilea arkelogian valossa".

Luento Jämsän seurakuntakeskuksessa klo 18-19.

Taustaa luennolle:
Jeesus ja hänen ensimmäiset seuraajansas olivat galilealaisia, ja muutamaa vuosisataa myöhemmin galilealaiset rabbit vaikuttivat ratkaisevasti juutalaisuuden kehitykseen. Galileassa on tehty viimeisen vuosikymmenen aikana merkittäviä arkeologisia löytöjä, joita luento esittelee. Yksi näistä löydöistä on Horvat Kurin synagoga, jonka kaivauksiin Helsingin yliopiston teologinen tiedekunta on osallistunut. Raimo Hakola on johtanut Horvat Kurin kaivauksia vuodesta 2012 asti.

Seurakuntatyön erityispalvelut
Koskentie 30 A

Helluntaseurakunnan tila, Peltotie 1, Jämsä

Ekumeenisen rukousviikon tapahtuma

Kristittyjen ykseyden rukouspäivään liittyvä yhteinen tilaisuus

Jämsän seurakuntakeskus

Seurakuntatapahtuma "Raamattu keskelle elämää" -iltatilaisuus

Vieraina Raamattuopistolta Anneli Montonen ja Pertti Kallio & Laulukuvia

Kustaankoto

Kustaankodon avoimet ovet

Avoimet ovet kutsuvat kahvittelemaan, tapaamaan toisia tai vain istahtamaan hetkeksi!