Joulukonsertti

Jämsän kirkko

Hiljainen Joulu-joulukonsertti, Mieskuoro Sirkat esiintyy

Hiljainen joulu -joulukonsertti Jämsän kirkossa klo 19. Mieskuoro Sirkat esiintyy, joht. Kimmo Tuuri. Miia Saari, sopraano, Taisto Polvi, baritoni ja Andràs Szabo, pian ja urut.

** *

Mieskuoro Sirkat on syntynyt Jyväskylässä vuonna 1899 ja on siten 3. vanhin suomenkielinen mieskuoro. Ensimmäinen johtaja, P.J. Hannikainen ,oli merkittävä musiikkimies, lauluntekijä ja pedagogi. Voi sanoa, että jokainen suomalainen tuntee jonkun PJH:n joululauluista.

Sirkat on esiintynyt säännöllisesti myös Jyväskylä Sinfonian kuorona esittäen suurteoksia kuten Sibeliuksen Kullervo, ja nyt joulukuussa (4.12.) on konsertti Mieskuoron juhlaa, jossa kapellimestarina toimii vanha maestro Okko Kamu. Sirkkojen lisäksi mukana on opiskelijoista koostuva mieskuoro Alvar, jonka varajohtajana toimii jämsäläislähtöinen Riku Miettunen.

Joulukonsertti noudattaa pitkälle vanhoja perinteitä. Konsertissa kuullaan jouluklassikkoja sekä uudempia teoksia kuten Jaakko Löytyn Ilouutinen, Eric Whitacren Lux Aurumque tai Kari Tuomisaaren sanoihin Kimmo Tuurin säveltämä Enkeleistä nuorin.

Konsertissamme kuullaan myös kahta solistia. Sopraano Miia Saari on jyväskyläläinen laulunopettaja ja klassiseen lauluun erikoistunut muusikko. Baritoni Taisto Polvi on tuttu sekä Keski-Suomessa että laajemminkin. Hän on toiminut lukuisissa oopperaproduktioissa eri puolilla maata.

Hassin rukoushuone

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa laulamaan yhdessä kauneimpia joululauluja!

Jämsänkosken kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut ja kerhojen joulujuhla

Tervetuloa laulamaan yhdessä lasten kauneimpia joululauluja!

Kuoreveden seurakuntatalo

Lasten kauneimmat joululaulut ja kerhojen joulujuhla

Tervetuloa laulamaan yhdessä lasten kauneimpia joululauluja!