Raamattupiiri

Kustaankoto

Raamattuopetus Sinulle, joka haluat syventyä Raamatun rikkauteen ja kauneuteen sekä pelastushistoriaan

Roomalaiskirje on apostoli Paavalin pääkirje. Sen alkupuolella kuvataan, miten langennut ihminen pääsee takaisin Luojanssa yhteyteen. Esillä on läpi aikojen kestävä Paavalin opetus, miten elää kristittynä tässä maailmassa. Israelin erityisen aseman jälkeen kirjeen loppupuolella on monet kehottavat sanat, jotka puhuttelevat edelleen.
Syvennymme hyvän Jumalan salaisuuksiin turvallisessa seurassa teekupposen äärellä. Juuri sinä olet tervetullut!

Seurakuntatyön erityispalvelut
Koskentie 30 A

Kustaankodon avoimet ovet

Tervetuloa kahvittelemaan, lukemaan lehtiä, kuuntelemaan musiikkia ja tapaamaan toisia