Jämsän seurakuntakeskus

Perhekerho on avoin kohtaamispaikka lapselle ja aikuiselle

Perhekerhoon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhot ovat avoimia kaikille, eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhossa on mahdollisuus tavata toisia perheitä, solmia ystävyyssuhteita ja harjoitella sosiaalisia taitoja. Perhekerho kutsuu pysähtymään arjen keskellä ja jakamaan yhteisiä arjen kysymyksiä.

Perhekerhossa tarjotaan aamupalaa, hiljennytään hetkekesi hartauteen, leikitään, lauletaan  ja välillä askarrellaan yhdessä. Aikaa on myös vapaalle leikille.

Jämsän perhekerhot ovat maksuttomia.

Jämsän alueen vastaava lastenohjaaja
Koskentie 30C

Jämsän perhekerhot, Länkipohjan perhe-, päiväkerho- ja iltapäivätoiminta, päiväkotien kirkkohetket

Kuoreveden seurakuntatalo

Perhekerho on avoin kohtaamispaikka lapselle ja aikuiselle.

Kustaankoto

Vauvakahvila

Vauvakahvila on äitien tai huoltajien ja pienten vauvojen yhteinen kohtaamispaikka

Jämsänkosken seurakuntatalo