Koskenpääviikon kirkkokonsertti

Koskenpääviikon kirkkokonsertti Koskenpään kirkko

Konsertissa kuullaan bluegrass-musiikkia

Koskenpääviikon perinteinen kirkkokonsertti klo 19. Esiintymässä Jussi Syren and The Groundbreakers.
Yhtye on kansainvälisestikin arvostettu yhtye, jonka tyylisuuntana on Yhdysvallloista peräisin oleva countryn sukuinen bluegrass-musiikki. Kotimaan lisäksi yhtye oin esiintynyt yhdeksässä Yhdysvaltain osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa. Bändin yhdestoista albumi "Bluegrassa Headquartes" ilmestyi viime maaliskuussa.
Groundbreakersin akustinen soundi ja muhkeat lauluharmoniat tempaavat ihmiset mukaansa. Yhtyeen ohjelmistoon kuuluu vahvasti gospel ja hengellinen bluegrass.

Yhtyeeseen kuuluvat mandolinisti laulaja Syrenin lisäksi banjisti Tauri Oksala, kitaristi J.P.Putkonen ja basisti Tero Mäenpää. Kaikki yhtyeen jäsenet laulavat harmonioita.

kanttori, musiikkityön työalajohtaja
Seurakuntatyön erityispalvelut
Koskentie 30 C

Jämsän kirkko