Jämsänkosken perhekerho

Jämsänkosken seurakuntatalo

Perhekerho on kaikille avoin kohtaamispaikka lapselle ja aikuiselle.

Perhekerhoon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhot ovat avoimia kaikille eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhossa on mahdollisuus tavata toisia perheitä, solmia ystävyyssuhteita ja harjoitella sosiaalisia taitoja. Perhekerho kutsuu pysähtymään arjen keskellä ja jakamaan yhteisiä arjen kysymyksiä.

Perhekerhossa tarjotaan aamupala, hiljennytään hetkeksi hartauteen, leikitään, lauletaan ja välillä askarrellaan yhdessä. Aikaa on myös vapaalle leikille.

Perhekerhot ovat maksuttomia.

Jämsänkosken vastaava lastenohjaaja
Koivutie 7A
42300 Jämsänkoski

Jämsänkosken ja Koskenpään perhekerhot, Koskenpään päiväkerho ja Pysäkki, päiväkotien kirkkohetket ja vauvakahvila

Varhaiskasvatustyön työalajohtaja
Koskentie 30C

Kelhän pappila

Perheiden raamattupiiri

Perheiden raamattupiirissä pysähdymme yhdessä pohtimaan mitä elävällä Jumalalla on meille sanottavaa tänä päivänä.

Jämsän seurakuntakeskus

Jämsänkosken seurakuntatalo