EXIT konsertoi

EXIT konsertoi Jämsän kirkko

Exitin konsertti!

Yksi Suomen tunnetuimmista gospelbändeistä, EXIT, konsertoi Jämsän kirkossa sunnuntaina 7.4. klo 17. Liput ovela 20 euroa. Alle 12-vuotiaille vapaa pääsy.

* * *
Suomalaisen gospelmusiikin konkari Pekka Simojoki Exit-yhtyeensä kanssa juhlisti 30-vuotista taivaltaan syksyllä 2017 ja kieri konserttisaleja täyttäen ne ääriään myöten täyteen. Exit julkaisi samalla uusimman albuminsa "3.0".
Albumi oli yhtyeen 14. suomenkielinen äänite. Levy sai yksinkertaisen nimen "3.o0", mikä viittaa toisaalta vuosien määrään, mutta antaa myös viestin uudistumisesta. Levyn tuottajana toimii Jonas Olsson, joka tunnetaan erityisesti Robinin levyn taustalta. Olsson on omalta osaltaan tuonut levylle uudenlaisia sävyjä ja soundeja, mutta samana ovat pysyneet Exitille tutut tarttuvat melodiat, osuvat tekstit ja viesti armosta ja toivosta.

Simojoen luotsaama Exit-yhtye on vuosien kuluessa tehnyt jo 1000 konserttia, ja konsertoinut Suomen lisäksi monissa Euroopan maissa. Yhtyeen levyjä on myyty yli 100 000 kappaletta. Exitin tunnetuimpia laulujua ovat " Varjoista maan, Kahden maan kansalainen ja Mitä rakkaus on"?
Alkuperäisjäsenistä Exitissä ovat mukana Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet) ja Timo Luoto (rummut). Muut yhtyeen jäsenet ovat Jari Levy (laulu ja koskettimet), Martti Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso.
Lähes kaikki suomalaiset ovat laulaneet Pekka Simojoen lauluja elämänsä aikana. Tunnetuimpia lauluja ovat Herra kädelläsi, uusi joulun klassikko Tulkoon joulu sekä kastejuhlista tuttu Taivaan Isä suojan antaa . Lisäksi rippikoululaiset vuodesta ja sukupolvesta toiseen laulavat Nuoren seurakunnan veisukirjassa lukuisia Simojoen lauluja. Pekka Simojoen äänitteitä on syntynyt 1982-206 välillä hieman yli 70 kappaletta ja hän on kirjoittanut yhteensä n. 700 hengellistä laulua ja virttä. Simojoen lauluja on käännetty kymmenille kielille ja niitä lauletaan paljon eri puolilla maailmaa.

Seurakuntapastori, Sanan toimialan johtaja
Seurakuntatyön erityispalvelut
Koskentie 30 C

Jämsän Äijän aukio, Jämsä