Jazzvirret-konsertti

Jazzvirret-konsertti Kuoreveden seurakuntatalo

Tervetuloa kuulemaan, miten virret taipuvat jazzin maailmaan!

Jazzvirret-konsertti Kuoreveden seurakuntatalossa klo 15.
Jatsitar-duo: Aili Tervonen,piano ja Elina Kyyrö, laulu. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Jatsitar on kahden ammattimuusikon muodostama piano-laulu-duo, joka on soittanut yhdessä vuodesta 2012 lähtien. Huumori, ystävyys ja saumaton yhteissoitto ovat duon tekemisen perusta.
Jazzvirret-konserttikokonaisuus on kaksikon tuorein aikaansaannos, joka kumpuaa lapsuuden kotiympäristöstä ja sen tutuista sävelistä. Konsertin virsissä on poimintoja vanhoista tutuista veisuista aina lisävihkon raikkaisiin uutuuksiin.

AILI TERVONEN, piano, on kotoisin Etelä-Karjalasta, Rautjärveltä. Aili valmistui musiikkipedagogiksi Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2016. Tämän jälkeen hän on opettanut pianonsoittoa Kuopion konserevatoriossa, sekä toiminut kesäkanttorina Rautjärvellä. Tällä hetkellä Aili opiskelee liiketaloutta Laurean ammattikorkeakoulussa.

ELINA KYYRÖ, laulu, on Tampereen tyttöjä. Jumalanpalvelusten säestämisen hän aloitti 16-vuotiaana ja on siitä lähtien toimkinut messumuusikkona sekä Helsingissä, että Tampereella. Muusikon ammattia Elina harjoittaa muun muassa Higher Ground-kuorossa ja The Funky Sound Foundation -yhtyeessä. Elina on valmistunut muusikoksi Keski-Pohjanmaan konservatoriosta vuonna 2015 ja opiskelee parhaillaan laulunopettajaksi Metropolia ammattikorkeakoulussa.

Seurakuntatyön erityispalvelut
Keskustie 23