Vapaaehtoisten kantajien keskustelu- ja kiitostilaisuus

Kustaankoto

Siunaustilaisuudessa vapaaehtoisena toimivien kantajien kiitostilaisuus sekä uusien kantajien rekrytoiminen

Yhä enenevässä määrin seurakunnassa tulee eteen siunaustilaisuuksia, joissa ei ole riittävästi arkun kantajia.
Tällä hetkellä tähän apuun on käytettävissä kantajien ryhmä, jotka ovat saaneet tehtävään koulutuksen.
Tervetuloa Kustaankotoon kaikki toiminnassa olevat, kiitämme kuluneesta vuodesta ja saamme jakaa yhteisiä näkemyksiä ja kokemuksia.Tervetuloa myös uudet, tästä tärkeästä vapaaehtoistehtävästä, kiinnostuneet. Paikan päällä kokeneilta saa vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tässä vaiheessa ei tarvitse sitoutua mihinkään.
Tilaisuus Kustaankodossa tarjoilun kera klo 13-15.

Kiinteistö- ja hautaustoimen päällikkö
Hautauspalvelut Kiinteistöpalvelut
Koskentie 30 A

Jämsän kirkon alasali